SCANDAL! Frate, CINE se crede Arafat? Gest de MÂRLAN, în direct, la TVR! Și-a smuls lavaliera și a plecat!

SCANDAL! Frate, CINE se crede Arafat? Gest de MÂRLAN, în direct, la TVR! Și-a smuls lavaliera și a plecat!

Frate, cine se crede ăsta? Raed Arafat si-a smuls lavaliera, in direct, la emisiunea Perfect Imperfect de la TVR1, iritat ca moderatoarea l-a intrebat daca a luat in calcul demisia: Trebuie sa ma faceti sa simt ca intr-adevar am gresit ca sa demisionez. Se pare ca RealitateaTV s-a mutat la TVR! 

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a fost in aceasta seara invitatul Emei Zeicescu la emisiunea "Perfect Imperfect" de la TVR 1, iar aproape de finalul emisiunii, Arafat si-a smuls lavaliera si a parasit studioul. Acesta s-a enervat dupa ce moderatoarea l-a intrebat daca a luat vreodata in calcul sa demisioneze. Raed Arafat a mai raspuns si la intrebari legate de accidentul din lacul Siutghiol, accidentul aviatic din Apuseni si incendiul din Colectiv.

Redam dialogul pe scurt:

Ema Zeicescu: Ati luat vreodata in calcul sa demisionati?

Raed Arafat: Nu, nu, am zis-o si alta data. Nu! Vreti sa demisionez? Trebuie sa imi spuneti si trebuie sa ma faceti sa simt ca intr-adevat am gresit ca sa demisionez. Daca mi se cere sa demisionez, am sa plec. Asta am zis-o de o mie de ori, nu sunt batut in cuie. Dar vreti sa demisionez si sa recunosc ca am gresit? Nu am gresit intr-o interventie care se face ca oriunde. Va aduc o mie de oameni din afara sa va spuna ca nu am gresit. Daca dumneavoastra vreti si expertii vreti sa spuneti ca am gresit, asta e altceva.

Dupa acest raspuns, Arafat a spus ca isi cere scuze, dar el trebuie sa plece, adaugand ca "RealitateaTV s-a mutat la TVR".

Emisiunea o puteti vizualiza AICI .



Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa