Scandal în Antena 1

Scandal în Antena 1

Producătoriii emisiunii „Mireasa”, de la Antena 1sunt acuzați că vor să eutanasieze niște câini care au ajuns pe lângă curtea unde se află concurenții, notează pagina de Instagram Viperele Vesele.

FOTO: SpyNews

Concurenții hrăneau mai mulți câini care stăteau pe lângă curtea unde se filmează emisiunea „Mireasa”, iar producătorii le-ar fi interzis să o mai facă, conform sursei menționate. Mai mult decât atât, aceștia nu ar fi găsit altă soluție să îndepărteze animalele decât prin eutanasiere.

„Avertisment! Aceasta este o postare cu un puternic impact emoțional, pentru iubitorii de animale! Discuțiile de pe Antena Play, purtate între concurenții emisiunii Mireasă, scot la iveală o situație de o cruzime greu de imaginat. Producătorii emisiunii au interzis concurenților sa mai hrănească câinii adunați pe lângă curtea casei Mireasă.

Mai mult decât atât, concurenții vorbesc, în imaginile surprinse pe Antena Play, despre faptul că producătorii emisiunii le-au pus în vedere să facă apel la familie, prieteni și susținători să vină să ia câinii de acolo. În caz contrar, «în maximum o săptămână, câinii vor fi duși pe ultimul drum, EUTANASIAȚI». Ne întrebăm oare chiar nu se puteau găsi în toată Antena Group resursele financiare de sterilizare a acelor 2-3 câini și de hranire a lor?! Sponsorul emisiunii, în speță Splend'or, în loc să ofere ceasuri și inele unor non-valori, nu putea găsi resursele financiare necesare pentru sterilizarea și hrănirea acelor câini din curtea casei Mireasă?!

«Gradul de civilizaţie şi progresul moral al unei natiuni pot fi recunoscute și prin modul în care îşi tratează animalele», spunea Mahatma Gandhi, iar amenințarea producătorilor emisiunii Mireasă cu eutanasierea câinilor spune totul despre profilul moral al acestora și valorile promovate de Antena TV Group.

Pe site-ul Fundaţiei Mereu Aproape sunt enunțate valorile pe care aceasta s-ar presupune că le-ar promova, și anume: «responsabilitatea socială, respectul, empatia, altruismul, deschiderea, integritatea, acțiunea, perseverența și implicarea». În ce măsură sunt aceste valori în concordanță cu ideea producătorilor emisiunii Mireasa de a ucide cainii, vă lăsăm pe voi, publicul, să decideți, noi nu putem decât să sugerăm o adăugire la numele fundației. Poate, ar fi mai indicat să se numească Fundatia Mereu Aproape...de Moarte!”, a fost mesajul transmis de Viperele Vesele.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI PE CLICK.RO

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /