Scandal în guvern după ce premierul Cîțu a vrut să introducă controversatul program Anghel Saligny pe ordinea de zi suplimentară. Miniștrii USR PLUS amenință că părăsesc ședința

Scandal în guvern după ce premierul Cîțu a vrut să introducă controversatul program Anghel Saligny pe ordinea de zi suplimentară. Miniștrii USR PLUS amenință că părăsesc ședința

Ora 11.53: Miniștrii USR PLUS au amenințat că vor părăsi ședința dacă premierul continuă cu proiectul de OUG pentru programul Anghel Saligny,potrivit surselor G4Media.ro. Ședința de guvern s-a întrerupt pentru o scurtă pauză

Articol inițial: Ședința de miercuri a guvernului, începută la ora 11.00, a prilejuit o nouă dispută între miniștrii liberali și cei din USR PLUS. Motivul? Faptul că premierul Florin Cîțu a vrut să introducă controversatul program Anghel Saligny pe ordinea de zi suplimentară, potrivit surselor G4Media.ro.

În aceste momente, premierul Florin Cîțu și vicepremierul Dan Barna discută în plină ședință despre proiectul Anghel Saligny, potrivit surselor G4Media.ro.

USR PLUS se opune proiectului, care nu are în acest moment avizul de la Ministerul Justiției. Proiectul de ordonanță de urgență nu apare pe ordinea de zi făcută publică de guvern.

Programul Anghel Saligny, promis de Cîțu în plină campanie electorală internă în PNL, prevede cheltuirea a 50 de miliarde de lei în următorii 6 ani pentru mici proiecte de infrastructură în teritoriu.

USR PLUS a respins însă proiectul, motivând că preia toate erorile din vechiul PNDL – programul prin care Liviu Dragnea a controlat PSD. (Premierul Florin Cîțu și vicepremierul Dan Barna / Colaj foto: Gov.ro)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Zvonuri proaspete de la PNL și PSD...

2 Informații certe

3 Cum îl definește Sebastian Lăzăroiu pe „interlopul PNL”

4 Jigodia e nevaccinată! / Avocatul nu i-a dat voie să intre în sala de judecată

5 Doctor în științe medicale: Fără antibiotice și cortizon în doze maxime, pacienții din ATI mor