Scandal în guvern după ce premierul Cîțu a vrut să introducă controversatul program Anghel Saligny pe ordinea de zi suplimentară. Miniștrii USR PLUS amenință că părăsesc ședința

Scandal în guvern după ce premierul Cîțu a vrut să introducă controversatul program Anghel Saligny pe ordinea de zi suplimentară. Miniștrii USR PLUS amenință că părăsesc ședința

Ora 11.53: Miniștrii USR PLUS au amenințat că vor părăsi ședința dacă premierul continuă cu proiectul de OUG pentru programul Anghel Saligny, potrivit surselor G4Media.ro . Ședința de guvern s-a întrerupt pentru o scurtă pauză

Articol inițial: Ședința de miercuri a guvernului, începută la ora 11.00, a prilejuit o nouă dispută între miniștrii liberali și cei din USR PLUS. Motivul? Faptul că premierul Florin Cîțu a vrut să introducă controversatul program Anghel Saligny pe ordinea de zi suplimentară, potrivit surselor G4Media.ro.

În aceste momente, premierul Florin Cîțu și vicepremierul Dan Barna discută în plină ședință despre proiectul Anghel Saligny, potrivit surselor G4Media.ro.

USR PLUS se opune proiectului, care nu are în acest moment avizul de la Ministerul Justiției. Proiectul de ordonanță de urgență nu apare pe ordinea de zi făcută publică de guvern .

Programul Anghel Saligny, promis de Cîțu în plină campanie electorală internă în PNL, prevede cheltuirea a 50 de miliarde de lei în următorii 6 ani pentru mici proiecte de infrastructură în teritoriu.

USR PLUS a respins însă proiectul, motivând că preia toate erorile din vechiul PNDL – programul prin care Liviu Dragnea a controlat PSD. (Premierul Florin Cîțu și vicepremierul Dan Barna / Colaj foto: Gov.ro)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”