SCANDAL în PSD! CEx din seara asta a fost amânat pentru miercuri! Baronii fac valuri împotriva lui Dragnea!

SCANDAL în PSD! CEx din seara asta a fost amânat pentru miercuri! Baronii fac valuri împotriva lui Dragnea!

Scandal uriaș în PSD! Comitetul Executiv, care trebuia să se întrunească marți seara a fost amânat pentru miercuri. Deși Dragnea anunța cu emfază că în secunda doi după ce Iohannis face desemnarea, PSD/ALDE va instala un nou guvern la fel de rapid. Uite că baronii care luni s-au abținut la vot au început să facă valuri! 

Iar Iohannis s-a grăbit să semneze și să publice decretul  privind desemnarea lui Mihai Tudose în calitate de candidat la funcţia de prim-ministru!

Se pare că lista fluturată de Gâdea luni seara la Antena 3 este doar dorința lui. Baronii vor alte nume. Alte împărțiri ale sferelor de influență. Se vorbește chiar de o suplimentare a numărului de portofolii.

Cătrăniții, producătorii de valuri sunt Oprișan, Stănescu, Bădălău și Arsene de la Neamț. Însă sunt și alții care fac gura mare. Și-l fac pe Dragnea, spune sursa noastră, să fie în pragul crizei de nervi.

Și Ciolacu vrea ministru. Și Vlase.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență

5 VIDEO Priviți aceste imagini apocaliptice cu pădurea care oferea protecție militarilor ucraineni în fața dronelor rusești...