SCANDAL în PSD Timișoara. Președintele și liderul consilierilor locali au demisionat

SCANDAL în PSD Timișoara. Președintele și liderul consilierilor locali au demisionat

Presedintele Organizatiei municipale Timisoara a PSD, Sebastian Raducanu a decis sa demisioneze din functie. Motivul este modul in care viceprimarul Traian Stoia a decis sa voteze in plenul Consiliului Local Timisoara cand s-a aprobat bugetul orasului, scrie Opinia Timișoarei.

UPDATE: Liderul de grup al consilierilor locali ai PSD Timisoara, Alfred Simonis a decis sa renunte si el la aceasta functie, din aceleasi motive.

„Luand act de demisia liderului Organizatiei Municipale Timisoara a Partdului Social Democrat, domnul Sebastan Raducanu, am decis sa imi asum respnsabilitatea situatiei create de domnul Traian Stoia in plenul CLT din aceasta saptamana si sa renunt la functia de lider de grup al consilierilor PSD din cadrul CL Timisoara”, a anuntat Simonis.

„Avand in vedere situatia creata recent in plenul Consiliului Municipal Timisoara, cand viceprimarul PSD, domnul Traian Stoia, a girat un buget care risca sa aduca orasul nostru in incapacitate de plata, incalcand grav principiile social-democrate si disciplina de partid, am decis sa imi inaintez demisia din functia de presedinte al Organizatiei Municipale Timisoara a Partidului Social Democrat.Am luat aceasta decizie pentru a da un semnal de responsabilitate si de schimbare a modului in care intelegem sa facem politica. Raman in continuare vicepresedinte al Organizatiei Judetene a PSD Timis, urmand sa ma implic in proiectele politice importante ale partidului”, spune Răducanu într-un comunicat de presă. 

Viceprimarul Traian Stoia a fost singurul PSD-ist din Consiliul Local Timisoara care a votat bugetul orasului. Pentru aceasta, primarul Nicolae Robu (PNL) l-a si laudat pe Stoia. Aceasta, desi, in trecut, cei doi au avut mai multe conflicte care au culminat cu solicitarea catre PSD a primarului de a i se retrage sprijinul politic lui Stoia

Facebook19TwitterGoogle+EmailDeliciousNewsVineDigg

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Se sparge buboiul? / Oficial de top de la Kremlin: Armata rusă din Ucraina se poate afla într-o „situație dramatică până la sfârșitul verii”

2 Documente oficiale arată că mașinăria de război a Rusiei e gripată: Soldați luați cu arcanul, instrumentiști în forțele de elită, militari păcăliți

3 ULTIMA ORĂ Partizanii ucraineni au aruncat în aer sediul partidului „Rusia Unită” din Melitopol, aflat sub ocupație

4 Americanii au umblat la „cutia cu maimuțe” și le-au trimis ceva special ucrainenilor

5 VIDEO Imagini horror pe Litoral! / Toată plaja din Costinești s-a adunat să vadă un cadavru scos din mare. Mulțimea a fost îndepărtată doar cu jandarmii…