Scandal între B1TV și Realitatea Plus, cu acuzații de hărțuire

Scandal între B1TV și Realitatea Plus, cu acuzații de hărțuire

Postul de televiziune B1 TV, deținut de societatea B1 TV Channel SRL, prin administratorul Sorin Oancea, arată într-un comunicat de presă că este supus unei ”campanii de hărțuire extrem de agresivă, exercitată de societățile din grupul Realitatea (TV, online și radio)”.

B1 TV susține că în ultimele săptămâni grupul Realitatea a publicat ”aproape zilnic” articole și știri TV de tip false privind ”convocarea de așa-zise Adunări Generale ale asociaților, cu ordini de zi din cele mai fanteziste, dar care ar avea în prim-plan așa-zisa înlocuire a administratorului societății”.

În realitate, nu a existat nicio Adunare Generală a asociaților societății B1 TV Channel SRL care să vizeze vreun asemenea aspect, potrivit comunicatului citat.

”Pe de altă parte, o serie de documente confidențiale, ce țin de activitatea internă a societății B1 TV Channel SRL au ajuns, cu încălcarea secretului comercial, în mâinile societății concurente care deține postul de televiziune Realitatea Plus. Pe baza acestora, dar acoperind cu rea intenție conținutul real, postul de televiziune mai sus menționat a difuzat o serie de susțineri neadevărate, ce nu au legătură cu conținutul acestor documente și cu reala situație de fapt și de drept”, mai arată reprezentanții B1 TV.

”Dorim să asigurăm atât publicul, cât și partenerii noștri comerciali, că B1 TV își va menține independența editorială și va funcționa în aceleași condiții, sub actualul management, urmând să întreprindem toate demersurile legale pentru a opri aceste fapte de concurență neloială”, se mai arată în comunicatul citat.

Firma care editează B1 TV este deținută în proporții egale de Sorin Oancea și afaceristul George Constantin Păunescu, tatăl lui Bobby Păunescu. Grupul Realitatea este deținut de familia afaceristului Maricel Păcuraru, condamnat definitiv la închisoare într-un dosar de corupție.

Realitatea Plus a difuzat mai multe comunicate în care anunță presupuse parteneriate între familia lui Păcuraru și Bobby Păunescu.

Bobby Păunescu a vrut să candideze în 2019 la alegerile prezidențiale, dar candidatura i-a fost respinsă de Autoritatea Electorală pentru că nu a avut numărul necesar de semnături.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Picanterii ale escortelor despre mahării prezenți la Forumul de la Davos

2 VIDEO Cabaret în 1985 la barul Melody din Mamaia. În imagini apare și Viorel Păunescu

3 „Dacă tancurile ruseşti ar intra în Kiev, ar începe al Treilea Război Mondial”

4 Noi amănunte din culisele „afacerii” fraților Tate

5 Maghiarii din Ucraina răspund intoxicării ministrului Péter Szijjártó despre presupusa lor mobilizare forțată