SCANDAL la Realitatea Plus! Boul PSD din imagine, trimis de moderatoare să vorbească la veceul din curte după ce a delirat în direct

SCANDAL la Realitatea Plus! Boul PSD din imagine, trimis de moderatoare să vorbească la veceul din curte după ce a delirat în direct

Scandal în direct, vineri seara, la emisiunea moderată de Alexandra Păcuraru, la Realitatea PLUS. Aceasta i-a reproșat deputatului PSD, Nicușor Halici – candidat pentru un nou mandat de parlamentar, la alegerile din 6 decembrie – că „PSD fură” că „PSD-iștii nu sunt patrioți”, că „n-au demnitate”.  Halici a fost trimis de moderatoare să vorbească „la veceul din curte, ceea ce-i spune statul paralel”.

Nici social-democratul nu s-a lăsat mai prejos. Nicușor Halici i-a spus moderatoarei că ar trebui să-i fie rușine că într-o emisiune electorală reprezentanții PSD nu sunt lăsați să vorbească. „Dumneavoastră sunteți cea care nu aveți demnitate, că ați furat din banii românilor. Unde sunt cele 127 de milioane de lei pe care le datorați românilor? (referire la datoriile firmei care a patronat postul Realitatea-TV – n.red). Ar trebui să vă fie rușine când ieșiți si spuneți că vă pasă de români, când aveți datorie către stat 127 de milioane(…) Eu înțeleg că acum vă plătește Orban bani grei, dar chiar așa, să nu ne dați voi să vorbim (…)”, a tunat Halici.

Alexandra Păcuraru i-a replicat lui Halici că ea este moderatoarea emisiunii și că cel mai tare o deranjează când „PSD-iștii n-au ce să răspundă și încep să bată câmpii”.

„Ce nu îmi place la acești PSD-iști este că, atunci când n-au ce să raspundă, încep și bat câmpii. (…) Când nu le convine și nu știu ce să răspundă, vin și spun că eu sunt plătită. Dar eu în fiecare seară vin aici, plec de lângă familia mea, de lângă copii, pentru că îmi pasă, îmi pasă de români, de patria mea. (…) Deși să știți că îmi pun mereu întrebarea care este locul meu aici, cu atât de puțini politicieni demni, patrioți (…), a comentat moderatoarea de la Realitatea PLUS.

Disputa verbală dintre Halici și Alexandra Păcuraru a început din momentul în care social-democratul l-a acuzat pe președintele României, Klaus Iohannis, că este agentul electoral al PNL, care se implică „activ”, nu doar în campanie electorală, ci inclusiv în a face și desface guverne. Întrerupt de mai multe ori de moderatoare, inclusiv de primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, care se afla în emisiune,  Halici a răbufnit, cerându-le celor doi să-i dea voie să vorbească: „eu nu sunt cu voi în platou și aud cu oarecare întârziere, dacă vorbiți peste mine nu se mai înțelege nimic”, a spus Halici.

Discuția a devenit și mai tensionată în momentul în care primarul Ciprian Ciucu i-a cerut lui Halici să spună un proiect „cap-coadă” realizat de fostul primarul general al capitalei, Gabriela Firea, „care astăzi deschide lista PSD pentru Senat”.

Halici a răspuns că inclusiv stadionul Steaua, „cu care liberalii și-au făcut astăzi reclamă”, a fost realizat de Firea. Argumentul a fost combătut de Ciucu și de moderatorare, care i-a cerut insistent să enumere proiecte finalizate: „Nu știți, nu aveți ce…”, a comentat moderatoarea. Halici a început să enumere achiziții de autobuze, paseje construite etc., fiind din nou întrerupt, cum că „acestea nu sunt tocmai proiecte de investiție”. Enervat, Halici i-a strigat moderatoarei că este plătită de Orban.

„Eu înțeleg că sunteți plătită de Orban, dar permiteți-ne și nouă să vorbim”, a spus Halici.

„Când se inflamează PSD-iștii spun că eu sunt plătită (…) Dvs. vorbiți de sub umbrela lui Vasile Dâncu, care a nenorocit această țară. Nu mai furați din bani publici!”, i-a răspuns enervată moderatoarea.

„Să vă fie rușine de acuzațiile pe care le faceți. (…) Cele 350 de milioane  pe care le-ați primit de la Guvernul Orban, ce sunt doamnă? Cât încasați din acești bani plătiți de Orban? Eu am demnitate. Și eu plec de lângă familia mea și muncesc, și nu fac parte din grupurile din care sunteți voi parte”, a spus nervos Halici.

„Ce vă spune statul paralel vorbiți la veceul din curte”, i-a replicat moderatorea lui Halici. A intrat pauza publicitară, iar Halici a fost scos din emisiune.


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

4 Așa o fi?

5 Schimbare de tactică? / Rușii au atacat aseară Ucraina cu drone necunoscute, mai greu de interceptat