Scandal mocnit în Coaliție din cauza Casei Regale. Tăriceanu, „uimit de impertinența lui Tudose”, a transmis în teritoriu semnale războinice

Scandal mocnit în Coaliție din cauza Casei Regale. Tăriceanu, „uimit de impertinența lui Tudose”, a transmis în teritoriu semnale războinice

Scandal mocnit în Coaliție din cauza Casei Regale. Tăriceanu, uimit de impertinența lui Tudose, a transmis în teritoriu semnale războinice.

Iar întâlnirea programată pentru aceste zile, între Dragnea, Tăriceanu și Tudose, a fost anulată. Tăriceanu i-a transmis lui Dragnea că este „uimit de impertinența lui Tudose”, că s-a simțit jignit de declarațiile și gesturile acestuia privind Casa Regală.

Tăriceanu, spun surse din ALDE, nu s-a oprit aici. A transmis tuturor organizațiilor județene să stea cu baioneta la picior pentru un eventual război cu PSD.

Aceleași surse mai spun că Dragnea ar fi încercat să discute cu Tudose subiectul însă Terente i-a retezat-o scurt. Se pare, spun sursele, apelul la calm făcut de Dragnea tocmai la declarațiile lui Tudose privind Casa Regală se refereau.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cum și-a pierdut Mihaela Rădulescu virginitatea

2 VIDEO „Președinta” României, în tandrețuri cu Boureanu la ziua lui Botezatu

3 Andrei Caramitru pune tunurile pe OMV: „Există suspiciuni de sabotare a economiei României și de furt generalizat”

4 Nouriel Roubini / „Se profilează mama tuturor crizelor economice”

5 „Miros oribil” / Soția unui fotbalist de la Mondial, acuzații jignitoare în Qatar