Scandal mocnit în Coaliție din cauza Casei Regale. Tăriceanu, „uimit de impertinența lui Tudose”, a transmis în teritoriu semnale războinice

Scandal mocnit în Coaliție din cauza Casei Regale. Tăriceanu, „uimit de impertinența lui Tudose”, a transmis în teritoriu semnale războinice

Scandal mocnit în Coaliție din cauza Casei Regale. Tăriceanu, uimit de impertinența lui Tudose, a transmis în teritoriu semnale războinice.

Iar întâlnirea programată pentru aceste zile, între Dragnea, Tăriceanu și Tudose, a fost anulată. Tăriceanu i-a transmis lui Dragnea că este „uimit de impertinența lui Tudose”, că s-a simțit jignit de declarațiile și gesturile acestuia privind Casa Regală.

Tăriceanu, spun surse din ALDE, nu s-a oprit aici. A transmis tuturor organizațiilor județene să stea cu baioneta la picior pentru un eventual război cu PSD.

Aceleași surse mai spun că Dragnea ar fi încercat să discute cu Tudose subiectul însă Terente i-a retezat-o scurt. Se pare, spun sursele, apelul la calm făcut de Dragnea tocmai la declarațiile lui Tudose privind Casa Regală se refereau.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Jenante imagini! / Loredana, dezmăț la restaurant cu „morcovul” italian

2 „Stă ca disperata agățată de Bodi prin cluburi”

3 Adevăr, intoxicare? / Armele furnizate de către Occident nu vor ajuta Ucraina într-un eventual conflict cu Rusia

4 Încă un mesaj pro-Rusia de la vârful Germaniei!

5 Putin plănuiește o lovitură de stat în Ucraina pentru a-și instala propriul guvern marionetă / Lista complotiști…