Scandal sexual cu dansatoarea maneliștilor! Cristina Pucean îl dă în vileag pe Bogdan de la Ploiești!

Scandal sexual cu dansatoarea maneliștilor! Cristina Pucean îl dă în vileag pe Bogdan de la Ploiești!

Cristina Pucean nu a mai suportat și a dezvăluit, pe contul său de Instagram, adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Bogdan de la Ploiești, scrie protv.ro .
În urmă cu doar câteva zile, dansatoarea maneliștilor le promitea celor care o urmăresc în mediul online că va ieși în față și le va spune ce s-a întâmplat în relația cu artistul, lucru pe care l-a și făcut ulterior.

Mai multe persoane erau de părere că Bogdan de la Ploiești a fost cel care s-a despărțit de ea, însă lucrurile au stat cu totul diferit, sau cel puțin așa a lăsat de înțeles Cristina Pucean. A postat fotografii în care manelistul a fost surprins în ipostaze romantice alături de o altă femeie, iar mesajul dansatoarei i-a șocat de-a dreptul pe fani.

„Exact cum v-am promis, am ajuns acasă și încep să vă povestesc ce și cum legat de acest om fără scrupule… Bogdan de la Ploiești! Acesta este motivul pentru care m-am despărțit de Bogdan. Mi-a ajuns să mă denigreze toată lumea și să se creadă că Bogdan a pus punct relației. Am muncit mulți ani ca să ajung aici și nu accept să fiu tratată așa de un bărbat! Sper să fiți alături de mine până la capăt! Nu accept să fiu înșelată”, a scris Cristina Pucean pe Instagram.

Cristina Pucean, după ce s-a spus că s-a filmat indecent pe Telegram

La scurt timp după apariția unui clip video în care toți credeau că se află Cristina Pucean în ipostaze indecente, dansatoarea a decis să reacționeze. A precizat, așadar, că nu este ea femeia care apare în videoclip și a adus argumente solide în acest sens.

„Am primit astăzi sute de mesaje și apeluri precum că, circulă pe Telegram un videoclip cu mine în ipostaze indecente și acesta ar fi motivul pentru care eu și Bogdan nu mai formăm un cuplu. Scopul acestei postări nu este ca eu și Bogdan să ne „spălăm rufele' în public. Nu îmi stă în caracter să îmi discut viața privată, ci doar să clarific că nu eu sunt în videoclip. Nu există astfel de clipuri cu mine, spre dezamăgirea multora!”, a scris Cristina Pucean.

Sursă foto: Instagram

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Picanterii ale escortelor despre mahării prezenți la Forumul de la Davos

2 VIDEO Cabaret în 1985 la barul Melody din Mamaia. În imagini apare și Viorel Păunescu

3 Noi amănunte din culisele „afacerii” fraților Tate

4 „Dacă tancurile ruseşti ar intra în Kiev, ar începe al Treilea Război Mondial”

5 Amantlâc cu iz de telenovelă / Oana Zăvoranu a chemat Poliția acasă, după ce a descoperit ce face Ashraf