Scandal URIAŞ la finalul show-ului Burlăciţa. Acuzaţii la adresa noului iubit al Andreei Mantea

Scandal URIAŞ la finalul show-ului Burlăciţa. Acuzaţii la adresa noului iubit al Andreei Mantea

Suparat ca Andreea Mantea l-a eliminat din competitie si a ramas cu Cristian Mitrea, unul dintre aspirantii la inima vedetei, George Paius, a facut cateva dezvaluiri socante despre finalist, dar si despre ce se petrecea in spatele camerelor de filmat.

In primul rand, George sustine ca producatorii au avut un comportament destul de dur fata de concurenti, cu exceptia lui Cristian Mitrea, care, spune el, a fost favorizat pe durata intregului show.

"El avea tratament preferential mereu. Plus ca lua Xanax cu pumnul, plus bere si alt tip de alcool", a dezvaluit fostul concurent de la "Burlacita".

De asemenea, George l-a acuzat pe alesul Andreei Mantea de violenta si a sustinut ca acesta a avut chiar probleme cu legea, dar si ca Bogdan Vladau se cunoastea inca dinainte de show cu finalistul.

Citeşte mai mult pe ele.ro.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...