SCANDAL/Războiul TÂMPIȚILOR la RTV! Codrin Ștefănescu și Calimente s-au trimis RECIPROC la NEBUNI!

Scandal monstru în direct la România TV. Protagonişti au fost două dintre cele mai tâmpite și jegoase specimene aciuate în viața publică din România, deputatul PNL Mihăiţă Calimente şi „liderul” PSD, Codrin Ştefănescu.

Cei doi şi-au aruncat acuzaţii grave unul celuilalt. Enervat de faptul că a fost luat la întrebări, Calimente „a luat foc”. 

Codrin Ştefănescu: Ce aţi făcut în Comisia de Control al SRI în legătură cu scandalul dintre SIE şi preşedintele Klaus Iohannis.

Mihăiţă Calimente: Nu îţi răspund. Nu te cunosc. Du-te la Spitalul 9.

Codrin Ştefănescu: Du-te tu la Spitalul 9. Vii aici şi vorbeşti despre statul de drept, tovarăşe Calimente.

Mihăiţă Calimente: Nu îmi spune mie "tovarăşu". Tu faci parte dintr-un partid de criminali şi de securişti. O să te dau în judecată. Voi cei de la PSD sunteţi colegii lui Vişinescu. Securiştilor, sunteţi colegii lui Vişinescu. I-aţi trimis pe şefii anticomunişti la puşcărie. Ţi-ai găsit naşul, Codrine!

Codrin Ştefănescu: Ne răspunzi la întrebări?

Mihăiţă Calimente: Răspund după ce te duci la Spitalul 9.

Codrin Ştefănescu: Du-te tu la Spitalul 9. Aşa arată un om care e plătit de români. Răspunde-le telespectatorilor dacă mie nu vrei să-mi răspunzi.

Mihăiţă Calimente: Nu vreau să-ţi răspund. Nu vrei să ne spui ce ai făcut tu pe la Primăria Capitalei cu un fost primar? ", au fost replicile dintre cei doi idioți trimiși de „partidele neamului”, PNL și PSD la tembeliziunea lui Ghiță.

Trimite pe WhatsApp

Galerie foto și documenteCitește și:

populare
astăzi

1 BREAKING Curtea de Apel și-a declinat competența și a trimis dosarul 10 august spre judecare Tribunalului Bucu…

2 Un imbecil

3 ULTIMA ORĂ Curtea de Apel a decis redeschiderea dosarului 10 august!

4 FOTO Larisa Iordache și iluzia optică

5 Greșește undeva omul ăsta?