Scandalul pariurilor ilegale din Italia ia amploare. Internațional român, vizat de ancheta procurorilor

Scandalul pariurilor ilegale din Italia ia amploare. Internațional român, vizat de ancheta procurorilor

Mai mulți jucători din Italia au fost prinși după ce au pariat ilegal pe echipele lor și sunt anchetați de procuratrura din Peninsulă. Primele nume care au fost dezvăluite au fost cele ale lui Nicolo Fagioli (Juventus), Nicolo Zaniolo (Aston Villa, venit de la Roma) și Sandro Tonali (Newcastle, venit de la AC MIlan), ultimii doi fiind fost luați direct din cantonamentul naționalei Italiei de procurori, pentru a fi anchetați.

Sandro Tonali a fost trimis acasă de selecționerul Luciano Spaletti. Foto Profimedia

Pe listă au mai apărut între timp încă 8: Alessandro Florenzi (AC Milan), Nicola Zalewski (AS Roma), Gianluca Mancini (AS Roma), Mattia Zaccagni (Lazio), Manuel Lazzari (Lazio), Davide Frattesi (Inter), Felix Afena Gyan (Cremonese) și Luca Zanimacchia (Cremonese). Pe lângă aceștia, gsp.ro susține că pe listă se află și numele unui fotbalist român, al cărui nume nu a fost încă dat publicității.

Acesta urmează să fie dezvăluit în scurt timp de jurnalistul italian Fabrizio Corona, cel care a anunțat în premieră detalii despre fotbaliștii care pariau. Conform surselor Gazetei, respectivul fotbalist român s-a aflat în circuitul echipelor naționale . În ultimii doi ani, aceștia sunt internaționali români importanți care au evoluat în Italia în primele două ligi: Răzvan Marin, Ștefan Radu, Vlad Chiricheș, Olimpiu Moruțan, Marius Marin, Ionuț Radu, Ciprian Tătărușanu, Radu Drăgușin, Dennis Man, Valentin Mihăilă, Daniel Boloca, Adrian Rus, Ionuț Nedelcearu, George Pușcaș, Vlad Dragomir, Alin Toșca și Denis Drăguș.

Cei găsiți vinovați riscă o amendă penală și suspendări de până la trei ani, din toate competițiile organizate de FIFA și UEFA. În Italia, fotbaliștii au voie să parieze , dar numai pe competiții din afara fotbalului.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat