SCÂRBE cu IFOSE! Deputații PSD s-au plâns că nu au AER CONDIȚIONAT!

SCÂRBE cu IFOSE! Deputații PSD s-au plâns că nu au AER CONDIȚIONAT!

Scârbele au tupeu! Deputatii PSD s-au plans ca nu au aer conditionat: "Noi venim la serviciu, ne facem datoria, dar vrem sa o facem in conditii optime". In plen nu au fost nici jumatate din numarul total de deputati...

Liderul grupului PSD de la Camera Deputatilor, Florin Paslaru, a reclamat marti, in plen, ca nu functioneaza instalatia de aer conditionat in sala. In aceeasi zi in care Paslaru s-a plans de conditiile de munca, la votul final pe legiel de pe ordinea de zi a plenului nu a fost cvorum. 

"Avem o problema destul de mare si cred ca sunt in asentimentul tuturor colegilor. Nu functioneaza instalatia de aer conditionat. Va rog mult de tot, spuneti celor care sunt in masura sa rezolve aceasta problema, pentru ca noi venim la serviciu, ne facem datoria, dar vrem sa o facem in conditii optime", a spus Paslaru in timpul dezbaterilor pe proiectele de lege aflate pe ordinea de zi, potrivit Agerpres.

Presedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache, i-a transmis secretarului general al Camerei sa remedieze problema.

Deputatii si-au votat pentru aceasta ultima sesiune un program mai scurt, avand sedinta de plen in zilele de marti, nu in zilele de miercuri.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante