Scenariu în PSD: O.Vasilescu preia conducerea în cazul CONDAMNĂRII lui Dragnea. Iohannis NU este interesat de SCHIMBAREA guvernului PSD/ALDE

Scenariu în PSD: O.Vasilescu preia conducerea în cazul CONDAMNĂRII lui Dragnea. Iohannis NU este interesat de SCHIMBAREA guvernului PSD/ALDE

Olguța Vasilescu este, în acest moment, liderul PSD agreat de Liviu Dragnea să preia frâiele partidului în cazul în care va fi condamnat cu executare în toamna acestui an. Acesta este cel mai fiabil scenariu luat în calcul de Dragnea și gașca de sudiști care controlează PSD. Infractorul de Teleorman susține în fața lor că are informații conform cărora președinte Iohannis nu este interesat de schimbarea guvernării PSD/ALDE în perspectiva intereselor sale de a aborda alegerile din 2019 din Opoziție. Mai mult, în PSD se știe că adevăratul președinte al PNL va fi ales după alegerile europarlamentare din vara lui 2019. Acesta este motivul pentru care se insistă cu atacarea lui Dacian Cioloș și deformarea imaginii acestuia în mentalul colectiv.

Majoritatea parlamentară care asigură stabilitatea guvernării nu va fi pusă în pericol de dispariția lui Dragnea din fruntea PSD. 

Scenariul de rezervă este cu Mircea Geoană. Președinte de decor.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante