SCENARIU POSIBIL? / O nouă putere NUCLEARĂ – România

SCENARIU POSIBIL? / O nouă putere NUCLEARĂ – România

În 1979 facţiunile politice de sorginte religioasă din Iran se unesc sub ayatollahul Ruhollah Khomeiny şi înfiinţează Republica Islamică Iran. În ciuda faptului că Iranul a avut (şi are) cea mai educată populaţie din rândul statelor arabe, niciodată nu a reuşit să scape de sub dominaţia islamului. Turcia a fost într-un echilibru fragil în ultimele decenii pendulând între secularism şi tentativele islamiştilor de a prelua puterea. Singurul factor de echilibru a fost armata turcă, garantul separării politicului şi instituţiilor de religie. Toate acestea au fost. Anul 2016 va ramane in istoria Turciei ca un an de cotitura. In acest moment armata turcă este epurată masiv de Erdogan care îşi consolidează puterea absolută. Nu este nimic nou sub soarele istoriei ci Turcia parcurge cu viteză acelaşi drum, ca Iranul în 1979, spre Republica Islamică Turcia şi spre o alianţa militară Rusia-China-Iran-Turcia.

Este un scenariu negru pentru NATO şi UE pentru că întreagă construcţie de securitate a NATO în această parte a lumii se baza pe Turcia. De aceea americanii au încercat cu toate riscurile lovitura de stat încercând să îl debarce pe Erdogan. După rolul jucat de turci în războiul rece cu URSS nimeni nu îşi imagina că Turcia va schimba direcţia atât de repede. Este absolut halucinant cum Erdogan se răsteşte la UE în problema vizelor ştiind că de fapt nu va obţine absolut nimic. Şi mai halucinantă este tăcerea Europei care ştie că pe teritoriul ei sunt peste 100.000 de fanatici islamişti gata oricând să se detoneze. Si ce ar putea zice Germania cand are 4.5 milioane de turci pe teritoriul ei ?

Dar să lăsăm toate acestea deoparte pentru că nu suntem futurologi să dezbatem viitorul Turciei. Un lucru este însă cert. Turcia este pierdută ca aliat strategic al NATO şi după părerea mea în Turcia a învins islamul. Din păcate religiile sunt o plagă pentru umanitate şi acest lucru se va vedea curând şi în Turcia unde turcii inteligenţi şi neatinşi de virusul islamului vor avea de ales între sclavia aberatiilor islamului şi libertate. Din păcate cred că lucrurile vor lua o întorsătură dramatică pentru turci şi nu este exclus să vedem o Turcie divizată.

Este trist sa constatam si de aceasta data ca intr-un moment cheie istoric Romania este condusa de aceleasi personaje sinistre si incompetente? Dacă adormitul acesta de Iohannis ar avea un pic de creier ar convoca naibii urgent CSAT şi ar pregăti România pentru asaltul din această toamna. Dragii mei cititori, începând cu această toamna şi mai ales în primăvara 2017 va urma exodul. Milioane de emigranţi + refugiaţi reali + islamişti vor porni spre UE. Turcia este gata să rupă orice înţelegere cu UE aici şi să dea drumul milioanelor de refugiaţi spre Europa cu riscurile unui dezastru umanitar de proporţii. Marele nostru noroc este Dunărea ( obstacol natural) şi nivelul de trăi scăzut însă este foarte probabil ca ţară de mâna doua ce suntem, să “beneficiem” de importul masiv de islamişti. Uriaşul val migrator va sparge graniţele UE prin zona cea mai slabă şi în acest moment avem toate şansele să devenim o rezervaţie islamică dacă nu îl trezeşte cineva şi pe Iohannis să convoace CSAT si daca autoritatile romane nu inteleg gravitatea situatiei. Nu este nici un scenariu apocaliptic, nu este nimic senzational. Este o realitate dura despre care presa nu vorbeşte. Dragii mei cititori, cu toată obiectivitatea din lume va spun că este o chestiune de luni până când un nou val migrator va porni spre UE. Turcia nu va putea şi nici nu va dori să mai oprească milioanele de emigranţi de data aceasta. Turcia este pierdută pentru Europa.

În acest haos americanii trebuie să mute decisiv. Au ţinut în şah decenii întregi Iranul şi URSS-ul cu arsenalul nuclear de la baza Incirlik din sudul Turciei. Este momentul că SUA şi UE să se replieze pe flancul estic al NATO şi să lase Turcia pradă raboiului civil care se prefigurează. În urmă cu peste 4 ani am scris despre ofensiva DNA înainte să înceapă, am scris despre necesitatea strategică a occidentului ca România să fie o ţară stabilă economic şi financiar, am scris despre cine conduce cu adevărat România şi cum se împarte puterea, am scris despre faptul că România va avea cea mai mare creştere economică din lume în următorii ani şi mulţi aţi privit cu suspiciune şi neîncredere textele de pe acest blog deşi foarte multe lucruri s-au confirmat ulterior.

Long story short vom vedea o mutare strategică importantă în următorul an. SUA vor muta arsenalul nuclear de la baza Incirlik din sudul Turciei în România la Deveselu sau poate într-o nouă baza în Dobrogea. Este o decizie logică necesară. Sunt o mulţime de argumente pentru care această decizie va fi luată. Odată cu prăbuşirea Turciei, rolul geo-politic al României a crescut enorm. România şi Polonia sunt singurele ţări care mai pot ţine flancul UE. România este singura ţară din această parte a UE cu populatie devotata in proportie de masa atât NATO cât şi valorilor europene. Este şansa României ca pentru prima dată în ultimele secole să poată sta în picioare în faţă istoriei. 

Aşa că hai să recapitulăm:

Întăriţi graniţa de sud a României. În această toamna pornesc spre UE câteva milioane de islamişti/refugiaţi etc. Achiziţionaţi de urgenţă ambarcaţiuni pentru a proteja real graniţele maritime şi Dunărea. Este nevoie urgenţă de garduri şi tranşee pentru a bloca frontiera comună cu Serbia şi parţial cu Ungaria. Nu mai este timp şi trebuie acţionat acum băi Iohannis! Şi poate când te întorci în ţară de prin excursiile făcute pe banii fraierilor de contribuabili, poate îl asculţi şi pe domnul general Manci de la divizia Gemina care vorbeşte singur în timp ce tu îţi lansezi fituica prin China.

Cereţi proactiv armele nucleare de la Incirlik pe teritoriul României. Oferiţi-va să dezvoltaţi infrastuctura militară pe cheltuiala statului român însă negociaţi la sânge accesul la ele total şi complet pentru armata română şi cereţi accelerarea creşterii economice şi a nivelului de trăi pentru populaţia României în următorii ani. Nu discutaţi principial. Fiţi şi voi o dată în viaţă patrioţi şi negociaţi în interesul poporului român. Cereţi lucruri concrete şi măsurabile cu deadline-uri clare. Banii necesari pentru revigorarea României sunt mărunţiş pentru marile finanţe mondiale.

P.S. După acest articol veţi vedea postacii ruşi la treaba dar şi idioţii de serviciu care nu înţeleg că cea mai bună securitate din lume ţi-o da puterea nucleară. Ultimul lucru pe care mi-l doresc este războiul. Am copii de crescut aici in Romania insa intre o Românie fără arsenal nuclear şi una cu arsenal nuclear o prefer pe cea de a doua. Este infinit mai sigură şi orice potenţial adversar se va gândi de două ori înainte să facă orice pas. Ramane de vazut daca vom profita de aceasta fereastra conjuncturala. Mai ramane de vazut si cum vor fi luate rachetele nucleare din Turcia pentru ca presupun ca Erdogan nu va sta cu mainile in san.

Reportaje-Live


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria