SCENARIUL SUMBRU care CUTREMURĂ PSD-ul! Dispărem în PACT?

SCENARIUL SUMBRU care CUTREMURĂ PSD-ul! Dispărem în PACT?

Risc Seismic

Așa-zisa reuniune de la Brașov s-a terminat prost pentru Liviu Dragnea, iar partidul, spun surse foarte bine informate din anturajul conducerii, este în degringoladă totală. Declarațiile războinice ale viitorului condamnat Dragnea, că votul în două tururi mai este sprijinit doar de PNL, a tulburat și mai mult apele. Toți cei în numele cărora a făcut declarații Dragnea spun că acesta minte. Nici la UNPR, nici la ALDE, lucrurile nu sunt hotărâte. Iar în teritoriu toată lumea este bulversată, nimeni nu mai știe pe cine și ce să mai creadă! Pentru că cei din PNL spun de o săptămână, în teritoriu, că sigur va fi vot în două tururi...

Dar aceste aspecte sunt nimic pe lângă scenariul care circulă acum printre pesediști și se răspândește cu repeziciunea unui virus letal. S-a lansat zvonul că Dragnea îngroapă cu bună-știință partidul pentru ca acesta să fie înghițit fără fuziune de partidul care se va lansa duminică, PACT. Și că de aceea a fost Dragnea, de urgență, la Bruxelles. Că acolo se știe deja despre acest plan. Iar Victor Negrescu este negociatorul lui Dragnea, împreună cu Ioan Mircea Pașcu, ideologul noului partid. În noul proiect sunt implicați și Cătălin Ivan și băiatul lui Năstase, Mihnea. Începând de luni, și Antena3 și RTV Ghiță, vor da drumul la câini. Câinii anti-PSD!

Citește  AICI despre PACT


Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”