Scene HALUCINANTE la Antena 3 cu Gâdea și Oprea. Sluga mai avea puțin și plângea de nervi că ăla nu spune despre Kovesi și Coldea!

Scene halucinante la Antena 3 cu Gâdea și Oprea. Sluga mai avea puțin și plângea de nervi că ăla nu spune despre Kovesi și Coldea! Deşi anunţa că va fi prezent în studio la Antena 3, pentru a explica întâlnirea din seara alegerilor din 2009, aruncată pe piață de Dan Andronic, Gabriel Oprea a intervenit doar telefonic, scurt, la "Sinteza zilei", unde a avut un dialog halucinant cu Mihai Gâdea. Deşi susţine că a fost o simplă cină, alături de mai mulţi apropiaţi, Oprea a refuzat să răspundă dacă i-a invitat pe Coldea şi pe Kovesi la el acasă. Gâdea mai avea puțin și plângea de nervi că ăla nu spune nimic care să-i confirme teoriile...

La insistentele moderatorului daca Kovesi Coldeau au fost la acea cina sau da i-a invitat, Oprea a evitat un raspuns direct sustinand ca el nu i-a invitat la acea cina pe cei doi, dar nici nu a infirmat categoric ca cei doi nu s-au aflat acolo in acea seara.

Dan Andronic, prin telefon, le-a mai dat o lovitură:

"Eu nu am spus nimic de fraudarea alegerilor si nu am adus astfel de acuzatii... Am descris aceasta intalnire abia dupa doua luni deoarece am suferit niste lamuriri... Nu e ciudat ca a fost ziua lui Ontanu, dar altcineva facea invitatiile?!"

Dialogul dintre Gâdea şi Oprea:

Oprea: - Fac o declaraţie, aşa cum ne-am înţeles. A fost o simplă cină. Nu i-am organizat ziua de naştere sau ziua de sfânt domnului Onţanu. A fost o cină, s-a servit masa, ne-am uitat la televizor, normal, i-am spus La mulţi ani domnului Onţanu. V-am spus persoanele pe care eu, Gabriel Oprea, le-am invitat: domnul Maior, domnul Dîncu, domnul Iordănescu, domnul Andronic, domnul Onţanu. Cu riscul de a dezamăgi, a fost o întâlnire informală.

Gâdea: - Au fost sau nu la această cină domnul Coldea şi doamna Kovesi?

Oprea: - Încă o dată vă spun, domnule Gâdea: la această cină, eu, Gabriel Oprea, pe aceste persoane le-am invitat.

Gâdea: - Doamna Kovesi şi domnul Coldea au venit neinvitaţi de dumneavoastră?

Oprea: - Eu cred că am foarte clar în ceea ce am spus.

Gâdea: - Nu puteţi infirma că doamna Kovesi şi domnul Coldea au fost la dumneavoastră acasă, deci au venit din proprie iniţiativă?

Oprea: - Am făcut o declaraţie, am fost corect, având în relaţia personală cu dumneavostră, şi cred că am făcut clarificările respective. A fost o întâlnire informală, a fost o cină, se va dovedi acest lucru, nu a fost nimic politic. Am servit masa şi ne-am uitat la televizor.

Gâdea: - Cum se va dovedi acest lucru?

Oprea: - Înţeleg că există şi o comisie, sunt prestări sub jurământ. A fost o cină, nimic mai mult. Eu am invitat aceste persoane. Încă o dată: nu vreau să dezamăgesc şi nu vreau să intru în contradictoriu cu dumneavoastră.

Gâdea: - Poate că dumneavostră nu aţi participat la acele discuţii care nu ar fi fost în conformitate cu ceea ce doreaţi dumneavostră să se discute, dar e posibil ca în biroul în care s-au retras domnul Andronic, împreună cu domnul Maior, domnul Coldea şi doamna Kovesi să fi fost şi alte discuţii referitoare la alegeri?

Oprea: - Eu înţeleg şi momentul, înţeleg şi supărările lui Dan Andronic. Am şi eu supărările mele, dar trebuie să spun adevărul. A fost o simplă cină în 6 decembrie şi nimic mai mult.

Gâdea: - Deci e o simplă coincidenţă că era seara alegerile şi că directorul SRI, prim-adjunctul SRI şi procurorul general erau la dumnevoastră?

Oprea: - Cred că am fost destul de clar. Am intrat din respect pentru dumnevoastră şi pentru ascultătorii dumneavostră.

Gâdea: - Veţi merge la comisie dacă veţi fi invitat?

Oprea: - Nu ştiu dacă merg sau nu la comisie, dar nu am nimic de ascuns.

Galerie foto și documente
Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Verișoara lui Tătaru l-a impus ca administrator la Antibiotice SA, cu 2500 de Euro lunar, pe cumătrul ministru…

2 Citiți! Un singur cuvânt: Mafie!

3 Judecați voi / Justiției i-au trebuit 8 luni ca să stabilească cine rejudecă procesul familiei Cosma din Prahova…

4 Amănunte picante / Grupul de la Scroviștea / Ce s-a ales de oamenii lui Dragnea

5 Ce ironie, ce cârpă de om! / Iordache conduce ședința în care se vor îngropa toate legile anti-Justiție clocite …

recomandări

Te ia DNA: Vasile Blaga

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cea mai faimoasă pisicuță de pe internet