Schimb de focuri la Bruxelles în cadrul unei operațiuni antiteroriste; un polițist a fost rănit

Schimb de focuri la Bruxelles în cadrul unei operațiuni antiteroriste; un polițist a fost rănit

Un polițist belgian a fost rănit miercuri într-un schimb de focuri în cartierul Forest din sudul Bruxellesului în timpul unei raid antiterorism, potrivit unor surse din cadrul poliției citate de agenția Belga, preluată de DPA. Un suspect ar fi urmărit de poliție, potrivit Belga. Cotidianul La Derniere Heure, citat de AFP, a precizat în schimb că doi presupuși suspecți sunt urmăriți de poliție.

Zona, localizată în apropierea unei uzine a producătorului auto german Audi, a fost securizată de poliție, a relatat postul de televiziune RTBF.

Un purtător de cuvânt al parchetului, Eric Van der Sypt, a declarat pentru AFP că percheziția s-a desfășurat "în cadrul dosarului de la Paris" și că în timpul operațiunii s-a tras asupra polițiștilor.

Forțele belgiene de securitate încă sunt în căutarea unor suspecți având legături cu militanții din Bruxelles implicați în atacurile islamiste de la 13 noiembrie de la Paris, soldate cu moartea a 130 de persoane.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria