Schimburi dure de replici pe Twitter între poliția germană și utilizatorii platformei de social media

Schimburi dure de replici pe Twitter între poliția germană și utilizatorii platformei de social media

Poliția germană a apelat la Twitter pentru a transmite informații despre atacul comis sâmbătă în Heidelberg, dar a folosit această platformă de social media și pentru a respinge zvonurile și a da replici dure unora dintre utilizatorii acestui serviciu, informează duminică DPA.

Agenția germană de presă difuzează cinci dintre cele mai inedite schimburi de replici — scrise atât în limba germană, cât și în engleză, potrivit sursei citate — între departamentul de poliție din Mannheim și utilizatorii de Twitter.

Un internaut scrie: "Este un musulman nenorocit. Să-i ia naiba pe toți (musulmanii) din Occident". Răspunsul poliției a fost contondent: "Despre ce mama naibii vorbești?"

Un alt utilizator de Twitter a scris: "Urgent: Potrivit unor prieteni din poliție, atacatorul din Heidelberg este un așa-zis refugiat". Replica poliției: "Nu, nu este".

"Cum arată criminalul? Spuneți tot adevărul sau țineți-vă gura", scrie un alt internaut. "Ai uitat de cei șapte ani de-acasă sau nu i-ai avut niciodată? Toate la timpul lor, ancheta continuă", a răspuns poliția.

Un utilizator de Twitter scrie că: "Toate landurile federale trebuie să crească numărul de deportări ! Stop afluxului !" "Ce vrei să transmiți prin acest mesaj? Și apropo: Nu se lasă spațiu înaintea semnului exclamării!!!", a fost mesajul postat de poliție, care a inclus și o lecție gratuită de ortografie și punctuație.

"Ar trebui să știți cum arată individul încă din primele stadii ale anchetei #Heidelberg", își dă cu părerea un alt internaut. La care poliția germană răspunde: "Ce afli din felul în care arată o persoană?".

O persoană și-a pierdut viața, iar alte două au fost rănite sâmbătă la Heidelberg după ce o mașină le-a lovit în plină stradă , a anunțat poliția germană, precizând că niciun indiciu nu arată că ar fi fost vorba despre un act "terorist".

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...