Schimburi dure de replici pe Twitter între poliția germană și utilizatorii platformei de social media

Poliția germană a apelat la Twitter pentru a transmite informații despre atacul comis sâmbătă în Heidelberg, dar a folosit această platformă de social media și pentru a respinge zvonurile și a da replici dure unora dintre utilizatorii acestui serviciu, informează duminică DPA.

Agenția germană de presă difuzează cinci dintre cele mai inedite schimburi de replici — scrise atât în limba germană, cât și în engleză, potrivit sursei citate — între departamentul de poliție din Mannheim și utilizatorii de Twitter.

Un internaut scrie: "Este un musulman nenorocit. Să-i ia naiba pe toți (musulmanii) din Occident". Răspunsul poliției a fost contondent: "Despre ce mama naibii vorbești?"

Un alt utilizator de Twitter a scris: "Urgent: Potrivit unor prieteni din poliție, atacatorul din Heidelberg este un așa-zis refugiat". Replica poliției: "Nu, nu este".

"Cum arată criminalul? Spuneți tot adevărul sau țineți-vă gura", scrie un alt internaut. "Ai uitat de cei șapte ani de-acasă sau nu i-ai avut niciodată? Toate la timpul lor, ancheta continuă", a răspuns poliția.

Un utilizator de Twitter scrie că: "Toate landurile federale trebuie să crească numărul de deportări ! Stop afluxului !" "Ce vrei să transmiți prin acest mesaj? Și apropo: Nu se lasă spațiu înaintea semnului exclamării!!!", a fost mesajul postat de poliție, care a inclus și o lecție gratuită de ortografie și punctuație.

"Ar trebui să știți cum arată individul încă din primele stadii ale anchetei #Heidelberg", își dă cu părerea un alt internaut. La care poliția germană răspunde: "Ce afli din felul în care arată o persoană?".

O persoană și-a pierdut viața, iar alte două au fost rănite sâmbătă la Heidelberg după ce o mașină le-a lovit în plină stradă, a anunțat poliția germană, precizând că niciun indiciu nu arată că ar fi fost vorba despre un act "terorist".

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Vela, dezvăluiri incredibile: Am găsit sute de televizoare cu o mie de euro bucata la Jandarmerie, 4 mașini Tu…

2 Mafia Albă / Georgeta Bumbac, fina baronului PSD Felix Stroe, membră în CA-urile a 3 companii de stat și conside…

3 Iluzie optică?

4 Ziarul de Iasi / Primarul unei comune a făcut sex cu două minore, în birou. Fetele erau victime ale unei rețele…

5 Informație / Între 2016 și 2019, Dragnea a primit cel puțin 10 milioane de euro, la sacoșă, de la un constructor

recomandări

Te ia DNA: Neculai Ontanu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Dacă ești miliardar te poți muta acum pe noul yacht în formă de insulă