Scorpion, pe primul loc în top 4 al celor mai rele zodii! Au o personalitate demonică, uneori e bine să le eviți

Scorpion, pe primul loc în top 4 al celor mai rele zodii! Au o personalitate demonică, uneori e bine să le eviți

Există o incompatibilitate atât de profundă între anumite semne zodiacale, încât ai putea crede că la mijloc sunt lucruri ... necurate. Dacă unii nativi se înțeleg perfect cu anumite semne zodiacale, cu alții sunt într-un conflict permanent, care poate dezlănțui sentimente dintre cele mai negative.

Angelina Jolie în filmul Maleficent, Foto Profimedia

Într-o vibrație negativă, nicio omul, nici o altă ființă vie nu poate prospera. Iar anumiți nativi par atinși de o latură demonică, extrem de nocivă.

Iată care sunt zodiile cele mai joase vibrațional, potrivit unui top al astrologilor de la Astrofame.

Pe locul 4 în topul zodiilor rele, se află... Berbecul.

Acest semn de foc este în esență neliniștit. Nu va permite nimănui, niciodată să-l calce în picioare. Ai ghicit, orgoliul exagerbat în plasează în rândul zodiilor rele, cu personalite demonică. Berbecul este fără doar și poate exploziv. Cine l-a supărat pe energicul deschizător al zodiacului e bine să se pregătească, căci Berbecul nu va lăsa lucrurile așa, ci va pune la punct, meticulos, o răzbunare ca-n filme.

Fecioara

Zodia de pământ genială și malefică se află în top pe locul 3. Este una dintre zodiile cele mai inteligente. Dar, din păcate, galanta Fecioară nu-și folosește capacitatea doar în scopuri benefice, ci uneori chiar malefice. Poate părea inocentă, dulce și amabilă, de pus la rană! Fii atent la capcane. Este doar la suprafață această atitudine. Căci în străfundurile ei, Fecioara ”coace” planuri care mai de care mai malefice! Dacă ai intrat în ”vizorul” ei, ai face bine să-ți asiguri spatele.

Leul

Pe locul al doilea în topul maleficilor, se află maiestuosul Leu. El tânjește după atenția ta, după laudele tale, după orice care-i poate gâdila orgoliul. Căci altfel, te va trece pe lista neagră și nu ai vrea să-i cunoști planurile întunecate! Leul trebuie să fie starul spectacolului. Prim solistul. Are șanse mari de a ajunge faimos și nu va permite ca podiumul să fie ratat doar că nu a fost vigilent. Când e mânat de energie negativă activă, va încerca să-și măture concurența. Și mai grav, chiar prietenii!

Pe locul 1 în topul maleficilor demonici se află sumbrul Scorpion.

Zodia de apă super puternică și hotărâtă care vrea să (re)scrie istoria. Personalitatea Scorpionului are o multitudine de straturi surprinzătoare, complicate, capabile să urzească neîncetat. Este nativul cel mai alunecos, cel mai uneltitor. Păstrând nota articolului, el este semnul cu care trebuie să fii cel mai grijuliu. Să nu uităm, așa mic cum este, poate doborî un leu maiestuos doar cu o înțepătură veninoasă. Acul său este atuul său din mânecă. Niciodată nu vei prinde un Scorpion pe picior greșit, va ști imediat să iasă din orice situație, chit că va fi nevoie să te elimine.

Foto: Profimedia

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu