Scrimă - CM 2018: Ana Maria Popescu s-a calificat în finala probei individuale de spadă feminin

Scrimă - CM 2018: Ana Maria Popescu s-a calificat în finala probei individuale de spadă feminin

Românca Ana Maria Popescu s-a calificat duminică în finala probei individuale de spadă feminin, din cadrul Campionatelor Mondiale de scrimă de la Wuxi (China), şi are asigurată medalia de argint după ce a învins-o pe americanca Courtney Hurley cu 14-13.

La prima ei finală individuală de Mondial, Ana Maria Popescu o va înfrunta pe italianca Mara Navarria, care a eliminat-o în penultimul act pe elveţianca Laura Staehli cu 15-8.

În sferturi, Ana Maria Popescu a întrecut-o pe ucraineanca Olena Kriviţka (15-11), iar până acolo le-a învins consecutiv pe japoneza Kanna Oishi (15-9), italianca Rossella Fiamingo (15-8) şi pe ucraineanca Joan Feybi Bejura (15-9).

Ana Maria Popescu are în palmares două medalii mondiale de bronz individuale, în 2002 şi 2011, dar şi două titluri mondiale cu echipa. AGERPRES/(editor: Teodor Ciobanu, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...