Scrimă: Ana-Maria Popescu a fost operată la genunchiul drept

Scrimă: Ana-Maria Popescu a fost operată la genunchiul drept

Scrimera Ana-Maria Popescu, medaliată cu aur cu echipa de spadă a României la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, a fost operată, marţi, la genunchiul drept, informează Federaţia Română de Scrimă pe pagina oficială de Facebook.

"Totul va fi bine! Ana-Maria Brânză a trecut cu bine de intervenţia chirurgicală la genunchiul drept, cel care în ultima vreme i-a dat bătăi de cap... Sănătate, Ana! Recuperare bună şi revenire cu elan pe planşă", se menţionează pe site-ul de socializare citat.

Campioana olimpică de la Rio de Janeiro a postat pe contul său de Facebook un mesaj în care a menţionat că intervenţia chirurgicală a decurs bine.

"Ori la bal, ori la spital şi cum balurile sunt suspendate pe durată nedeterminată, m-am mulţumit cu spitalul. Uite aşa s-a mai destrămat un mit şi îmi imaginam cum o să mă laud eu, mândră din cale afără, că după 20 şi de ani de sport mi-am încheiat cariera fără să bifez vreo operaţie Ntz, nu mi-a ieşit. Genunchiul meu drept n-a mai vrut să colaboreze şi nu mi-a lăsat alternativă. Operaţia a decurs bine am urmărit tot procesul pe monitor fiindcă eram tare curioasă de cum arată genunchiul meu ''live''... şi am înţeles aproape nimic (zici că-i un acvariu, un fel de ''Finding Nemo'' doar că fără Nemo). Zâmbetul a rămas la purtător mulţumită oamenilor care au avut şi au în continuare grijă de mine. Iar de restul am dormit", a afirmat Ana-Maria Popescu, ea postând şi o fotografie pe patul de spital.

"Iar perioadă mai bună nici nu puteam găsi... practic, după 3 luni de stat în casă, trec la următorul nivel... X săptămâni de stat în pat, performanţă pe toate planurile. Am zis!", a adăugat ea.
AGERPRES (AS-editor: Marius Ţone, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 VIDEO București 2024...

5 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...