Scursura umană Firea, cea mai batjocoritoare și mincinoasă declarație din ultimii 30 de ani!

Scursura umană Firea, cea mai batjocoritoare și mincinoasă declarație din ultimii 30 de ani! Firea denunță „abuzul de putere” ca motiv pentru miting, deși PSD controlează Guvernul, Parlamentul, Bucureștiul și aproape toate instituțiile!!!

 „În aceasta seară la ora 20,00 voi fi prezentă la mitingul împotriva abuzurilor, organizat legal de PSD-ALDE. Orice fel de abuz trebuie sancționat! Dar în special cel de putere”, a scris sâmbătă Gabriela Firea pe Facebook. Poziționarea primarului Bucureștiului în contextul controlului absolut exercitat de PSD și ALDE în Parlament, Guvern, București și majoritatea orașelor și județelor.

Mai mult: cu excepția președinției, a justiției și a unor servicii secrete, PSD controlează toate instituțiile: ANAF, Curtea de Conturi, Poliția, Jandarmeria, ANCOM, CNA, ANAP etc.

”Nimic nu poate fi mai anti-democratic, decât sa nu respecți votul romanilor! Am câștigat alegerile dar, din prima zi, atât Guvernul cât și autoritățile locale au fost supuse unei campanii de denigrare, defăimare, transmiterea de informații false, manipulare și boicotare a activității. Voința romanilor a fost călcată în picioare! Trăim într-o dictatură a minorității care nu s-a bucurat de votul romanilor, dar care vrea să confiște instituțiile prin fraudă politică și morală”, a mai scris Firea pe Facebook.

Postarea integrală:

„In aceasta seara la ora 20,00 voi fi prezenta la mitingul impotriva abuzurilor, organizat legal de PSD-ALDE. Orice fel de abuz trebuie sanctionat! Dar in special cel de putere. Nimic nu poate fi mai anti-democratic, decat sa nu respecti votul romanilor! Am castigat alegerile dar, din prima zi, atat Guvernul cat si autoritatile locale au fost supuse unei campanii de denigrare, defaimare, transmiterea de informatii false, manipulare si boicotare a activitatii. Vointa romanilor a fost calcata in picioare! Traim intr-o dictatura a minoritatii care nu s-a bucurat de votul romanilor dar care vrea sa confiste institutiile prin frauda politica si morala. Prin minciuna si presiuni institutionale! Unii mai slabi au cazut victime sau chiar au pactizat cu gruparile ilegitime din institutii. Cine indrazneste sa spuna ceva este amenintat! Cine are curajul sa se revolte e pus la zid de oameni certati cu legea si platiti sa creeze haos! Spun NU anarhiei! Spun DA democratiei si statului de drept, nu de drepti! Romania este a tuturor romanilor! Nu a celor care sunt platiti sa provoace evenimente negative si sa nesocoteasca votul romanilor. Romania este o tara frumoasa pe care multi au denigrat-o in exterior intentionat, ca sa ne fie rusine sa scoatem capul in lume! Daca si tu vrei democratie si nu haos si abuz, vino la ora 20, 00, in Piata Victoriei!”

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Acestea sunt imagini de la priveghiul lui Emi Pian! Funeraliile vor dura 4 zile!

2 VIDEO Învățăturile veteranului interlop Pian senior către fiul său, Emi Pian: „Profesionarea” pumnului, ciomag…

3 Acest consilier general de la USR are de încasat 7 milioane de euro din litigiul Primăriei București cu Costan…

4 De ce se războiesc clanurile Duduianu și Rinu și regulile lor nescrise / O incursiune în lumea interlopă a Capit…

5 VIDEO Cele mai spectaculoase filmări ale exploziilor din Beirut / Peste 4.000 de răniți și cel puțin 78 de morți