Scursuri PSD reșapate/Primarul Robert Negoiță, restant la întreținere. Obligat de instanță să plătească apa caldă

Scursuri PSD reșapate/Primarul Robert Negoiță, restant la întreținere. Obligat de instanță să plătească apa caldă

Adrian Moraru, candidat din partea PNL - USR PLUS pentru Primăria Sector 3, a dezvăluit că primarul Robert Negoiță a fost dator la întreținere în blocul în care locuiește și a fost dat în judecată de asociația de proprietari.

„Admite cererea de chemare în judecată, astfel cum a fost modificată. Obligă pârâtul să plătească reclamantei suma de 10.589,77 lei, reprezentând cote de întreținere aferente perioadei februarie 2016 – noiembrie 2018, suma de 4.701,36 lei reprezentând penalități de întârziere aferente perioadei 01.02.2016 – 31.03.2018, precum şi penalităţi aferente debitului principal calculate în continuare, până la plata integrală a debitului.

Obligă pârâtul să plătească reclamantei suma de 1.011,50 lei cu titlu de cheltuieli de judecată reprezentând onorariu avocat.

Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare, cererea de apel urmând a fi depusă la Judecătoria Sectorului 3 București”, se arată în sentința Judecătoriei Sector 3, dată în martie 2019, în procesul dintre Asociația de Proprietari și Robert Negoiță.

Sentința a fost adusă în actualitate de către Adrian Moraru, contra candidat al lui Robert Negoiță pentru scaunul de primar al Sectorului 3.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…