Se confirmă divorțul lui Ewan McGregor după ce a fost surprins sărutând o parteneră de film

Se confirmă divorțul lui Ewan McGregor după ce a fost surprins sărutând o parteneră de film

Actorul scoțian Ewan McGregor și soția sa, Eve Mavrakis, formau unul din cuplurile cele mai solide din industria cinematografică, după 22 de ani de căsătorie și patru copii împreună, relatează online ziarul spaniol ABC.

Până când actorul a fost surprins sărutând o colegă de platou, actrița Mary Elizabeth Winstead, potrivit imaginilor publicate de ziarul britanic The Sun.

Potrivit revistei People, Ewan McGregor și Eve Mavrakis au demarat procedurile de divorț în luna mai, însă știrea nu devenise până acum publică.

Actorul în vârstă de 46 de ani și noua lui iubită, actrița Mary Elizabeth Winsteada, în vârstă de 32 de ani, s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului "Fargo", ajuns la cel de-al treilea sezon. Ei au fost surprinși sărutându-se după o cină romantică petrecută la un restaurant.

Ewan McGregor și soția sa au patru copii (Clara, 21 de ani, Jamyan, 16, Esther, 15, și Anouk, 6 ani) și au pozat ultima oară împreună în luna mai, la o petrecere la New York. Pe soția sa a cunoscut-o în timp ce filma serialul "Kavanagh QC" și erau căsătoriți din 1995.

Deocamdată niciunul dintre ei nu a confirmat despărțirea, ce pare însă mai mult ca sigură, notează ABC.

Nu este prima dată când protagonistul filmului "Moulin Rouge" se implică în relații cu partenerele de filmare. În timpul filmărilor la acest musical, Ewan McGregor și colega sa de platou, Nicole Kidman, se pare că au fost mai mult decât parteneri de film, asigură ABC.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...