Se conturează posibilitatea scoaterii PSD în afara legii! Urmează noi dezvăluiri! PSD a acționat ca un grup infracțional organizat cu scopul de a anihila Justiția

Se conturează posibilitatea scoaterii PSD în afara legii! Urmează noi dezvăluiri! PSD a acționat ca un grup infracțional organizat cu scopul de a anihila Justiția.

Ce s-a aflat în aceste ultime zile despre dedesubturile întâlnirilor cu iz mafiot ale unor lideri PSD cu factori de decizie din domeniul Justiției, în scopul de a amputa legislația penală și pentru înlesnirea scăpării de acuzații a unor importanți decidedinți politici ai partidului de guvernământ, este doar începutul, spun sursele Comisarul.ro.

Urmează să apară în spațiul public lucruri mult mai grave, care vor implica atât membri cu greutate ai CSM, ai Inspecției Judiciare și, mai ales, ai Curții Constituționale. Vă mai aduceți aminte întâlnirea „întâmplătoare” dintre Florin Iordache și judecătorul CCR Daniel Morar înaintea unei importante decizii a CCR? Aceea a fost o doar o „breșă de securitate” în sistemul mafiot gândit de Florin Iordache și acoliții săi din Justiție, afiliați ideologic PSD. 

Mizeria este uriașă, amănuntele: îngrozitoare. Practic, timp de aproape 3 ani, am avut de-a face cu practici mafiote în care au fost implicate persoane cu decizie de nivel zero în statul român.

Conform informațiilor noastre, nu este exclus ca procurorii să pună sub acuzare PSD, ca entitate juridică, în perioada următoare...

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Surse / Firea a încercat un scenariu lacrimogen cu ambulanța pe motiv de dosar la DNA privind spitalul Gomoiu

2 Birchall / Daţi share, să se ştie cine apără Secţia Specială moşită de Iordache, Toader și Savonea

3 În ce țară trăim? Priviți, acestea sunt imagini din „Carrefour”, la Târgu-Mureș! / Produsele românești parcă ni…

4 „Cadou” de la PSD / Românii care s-au împrumutat în lei după ce politicienii au înlocuit ROBOR din calculul dobâ…

5 Mafia PSD / România a pierdut miliarde din cauza Agenției conduse de interpusul baronului PSD Arsene. Guvernul a…