Se făcuse sârma ghem știți voi unde?/Moldoveanca s-a operat de urgență la un spital privat/Atenție, n-a scris „Mulțumesc”, ci „Thank you”....

Se făcuse sârma ghem știți voi unde?/Moldoveanca s-a operat de urgență la un spital privat/Atenție, n-a scris „Mulțumesc”, ci „Thank you”....

Moldoveanca s-a operat de urgenţă vineri seară, la un spital privat din Bucureşti, aceasta anunţând că se simte bine şi că intervenţia a decurs fără probleme.

„După o zi intensă, îmi adun toată energia pentru a le aduce mulţumiri speciale cadrelor medicale de la Spitalul Sanador, care m-au îngrijit în timpul intervenţiei chirurgicale de azi: Dl. Prof Dr. Nicolae Poiană, Dl. Dr. anestezist Bogdan Grigore, Dna. asistentă-şefă Mihaela Enciu şi tuturor celorlalte asistente.
Nu în ultimul rând, doamnei doctor Doris Andronescu, managerul Sanador, a cărei dăruire pentru profesie şi dragoste de oameni se simte atât în buna organizare, cât şi în sufletul pe care îl pun cadrele medicale pentru vindecarea pacienţilor.
Acum totul e bine, sunt spre vindecare.
Dragii mei, să aveţi grijă de sănătate, fie că sunteţi tineri sau seniori, doamne sau domni.
În viteza vieţii, tindem să uităm esenţialul: fără sănătate nu putem fi nici alături de cei pe care îi iubim, nu putem munci şi nici nu ne putem bucura de natură, de călătorii, de lucrurile simple care fac viaţa mai frumoasă!”, a scris Firea pe pagina sa de socializare.
Potrivit datelor postate pe site-ul Sanador,  dl. conf. Poiană are o experienţă de peste 40 de ani de activitate în specialitatea obstetrică-ginecologie, timp în care a participat direct sau a supravegheat peste 10.000 de naşteri şi a efectuat, estimativ, între 6.000-8.000 de intervenţii în sfera ginecologică. În cei circa 15 ani de când a abordat fertilizarea în vitro, a avut câteva sute de cupluri cu un procent de reuşită de cca 30% . 
  
Dl. conf. Poiană deţine multiple competenţe şi supraspecializări, dintre care amintim: colposcopie, laparoscopie, histeroscopie, ecografie obstetrică-ginecologie, fertilizare în vitro şi abordează complet chirurgia ginecologică, de la tehnici endoscopice, la chirurgia oncologică ginecologică. 
  
Este membru fondator al unor societăti medicale recunoscute, printre care se număra Societatea Română de Obstetrică – Ginecologie, Societatea Română de Menopauză, Societatea Română de Urologinecologie, Societatea Română de Medicină Reproductiva şi Societatea Română de Endocrinologie Ginecologică.
Totodată, a fost senior negociator din partea României cu Comunitatea Europeană, susţinând dreptul la echivalarea studiilor şi liberă circulaţie a medicilor şi asistenţilor medicali în spaţiul comunitar.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Băsescu, în depresie după condamnarea Ioanei / Fostul președinte a izbucnit în plâns la momentul aflării veștii …

2 VIDEO Imagini spectaculoase / Morun de 140 de kilograme eliberat în Dunăre, după ce polițiștii de frontieră au g…

3 VIDEO Da-n morții mă-tii nu te duci tu, infractorule? / Vîntu: „Doamna Șoșoacă face ce ar trebui și tu să faci”

4 Amănunte picante de la violul anului! / Cum a atras-o milionarul „Ureche” în apartament pe fosta „logodnică” a l…

5 VIDEO Proștii care ne conduc / Crezând că sunt protestatari pentru dosarul 10 august, și a pus-o, ministrul Stel…