Se întoarce foaia? Gunoiul care l-a înregistrat pe Nicușor Dan, chemat de procurori cu înregistrările difuzate de profesoara de sex oral a PSD, Dana Budeanu

Se întoarce foaia? Gunoiul care l-a înregistrat pe Nicușor Dan, chemat de procurori cu înregistrările difuzate de profesoara de sex oral a PSD, Dana Budeanu

Se întoarce foaia? Gunoiul care l-a înregistrat pe Nicușor Dan, chemat de procurori cu înregistrările difuzate de profesoara de sex oral a PSD, Dana Budeanu.

 La plecarea de la sediul DNA, Cristian Zărescu a declarat presei că a venit pentru a depune înregistrările discuțiilor cu Nicușor Dan, la cererea procurorilor.

„Mi-au pus câteva întrebări, dar nu pot să dau mai multe amănunte. Deocamdată mi-au cerut să pun la dispoziție aceste iînregistrări pe un suport audio. Înregistrările le-ati auzit și dumneavoastră, nu am pus la dispoziția celor de la DNA altceva decât a apărut. Nu știu să spun pe cine ajută.” a declarat Zărescu.

 La DNA este deschis un dosar penal, ca urmare a unui denunț depus de mai mulți parlamentari PSD împotriva lui Nicușor Dan, pe care îl acuză de trafic de influență, luare de mită și spălare de bani.

 Știre inițială

Cristian Zărescu, fostul consilier al primarului Daniel Băluță, a ajuns miercuri la sediul Direcției Naționale Anticorupție. Întrebat de jurnaliștii prezenți la fața locului despre motivul prezenței sale la parchet, acesta a spus că nu știe.

Cristian Zărescu a fost demis, săptămână trecută  din funcția de șef de cabinet al primarului sectorului 4, conform surselor G4Media. Fostul jurnalist îl consilia pe primarul Daniel Băluță din 2016, atunci când a părăsit zona media. Zărescu este cel care l-a înregistrat pe Nicușor Dan, candidatul USR PLUS susținut de PNL pentru Primăria Capitalei, și a făcut publice discuțiile cu acesta.

Cunoscut ca un luptător pentru spațiile verzi, care a împiedicat zeci de proiecte imobiliare care deranjau parcuri sau spații verzi, Nicușor Dan a apărat, în discuțiile cu Cristian Zărescu, un afacerist controversat, pe Mihai Mitrache, zis ”Câine”, căruia Primăria Sector 4 voia să-i dărâme casa și restaurantul construite în Parcul Orășelul Copiilor.


Citește și:

populare
astăzi

1 Surprinzătorul nume ales de Polonia pentru avioanele lor F-35 / Imagini în premieră din SUA cu primul F-35 polonez, aproape finalizat

2 Anumiți „grei” din intelligence beneficiază de o protecție specială, care îi face imuni?

3 Interesante amănunte / Într-o veche mină din Bihor zace cheia care poate salva Europa din dependența de China

4 Încă o dovadă a „corectitudinii” occidentale... Ți se face scârbă când citești așa ceva...

5 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat