Se mai întâmplă și invers, dar nu în Oltenia și Moldova/O femeie din Alba s-a îmbătat și și-a bătut concubinul!

Se mai întâmplă și invers, dar nu în Oltenia și Moldova/O femeie din Alba s-a îmbătat și și-a bătut concubinul!

O femeie din Alba a consumat bături alcoolice și și-a bătut concubinul, după o discuție mai aprinsă. Cazul s-a petrecut în orașul Câmpeni, în seara zilei de 30 ianuarie. Bărbatul a raportat la poliție agresiunea, o zi mai târziu, în 31 ianuarie.

Faptele au fost făcute publice de reprezentații poliției din Alba, într-un comunicat de presă transmis miercuri, 1 februarie 2023.

Potrivit IPJ Alba, la data de 31 ianuarie 2023, Poliția Orașului Câmpeni a fost sesizată de către un bărbat de 48 de ani cu privire la faptul că a fost agresat de către concubina sa.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, în seara zilei de 30 ianuarie, pe fondul unor discuții contradictorii și al consumului de alcool, femeia în vârstă de 50 de ani și-ar fi agresat partenerul, provocându-i leziuni la nivelul unei coapse, pentru care a avut nevoie de îngrijiri medicale.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, a rezultat că se impune emiterea ordinului de protecție provizoriu, iar femeii i-a fost interzis să se apropie de partenerul său.

Față de aceasta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Când m-a sunat Bro să mă întrebe dacă accept să apar topless în filmul lui, am zis „Da” fără să mă gândesc la nimic”

2 Zodiile cele mai loiale în dragoste: îți vor fi alături la bine și la rău. Ce nativ este cel mai bun partener de viață

3 Ce mesaj a transmis Nelu Cortea după eliminarea lui Cătălin Scărlătescu și Doinei Teodoru din America Express

4 „Mă uit în jos și îmi place ceea ce văd!”

5 Ce se află dincolo de moarte. Mărturia unui bărbat căruia i s-a oprit inima