Se strânge lațul! Sindile, șeful Jandarmeriei, audiat din nou la Parchet. Cucoș a venit însoțit de avocată

Se strânge lațul! Sindile, șeful Jandarmeriei, audiat din nou la Parchet. Cucoș a venit însoțit de avocată

Se strânge lațul! Sindile, șeful Jandarmeriei, audiat din nou la Parchet.

Șeful Jandarmeriei Române, Ionuț Sindile, a ajuns, joi dimineața, la Parchetul General unde a fost citat pentru o declarație în calitate de suspect în dosarul privind violențele de la protestul din 10 august.

UPDATE/Colonelul Gheorghe Sebastian Cucoş, prim-adjunct al Jandarmeriei Române, a ajuns joi, la ora 13.00, la Parchetul General. El a venit însoțit de avocată și a plecat după 15 minute.

Ionuț Sindile a fost pus sub învinuire săptămâna trecută, alături de Sebastian Cucoș, fost șef al instituției, Mihai Chirica, secretar de stat în MAI, și Laurențiu Cazan, coordonatorul intervenției din 10 august.

Actualizare 09:40 - Ionuț Sindile a plecat de la Parchetul General după aproximativ 15 minute. Șeful Jandarmeriei Române cel mai probabil nu a făcut declarații în dosarul violențelor din 10 august. El a precizat însă că va da mai multe informații mai târziu.

Șebastian Cucoș este, de asemenea, este așteptat la Parchetul General, în cursul zilei de astăzi.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”