Se STRÂNGE LAȚUL! Un LOCOTENENT al lui Ghiță, AUDIAT la DNA!

Se STRÂNGE LAȚUL! Un LOCOTENENT al lui Ghiță, AUDIAT la DNA!

Ionut Alexandru Iordachescu, administrator al firmei Federal Media Partner si locotenent al lui Sebastian Ghita, a venit marti dimineata la DNA Ploiesti pentru a fi audiat de procurori. Potrivit unor surse judiciare, el va fi audiat in dosarul aducerii lui Tony Blair in Romania, in care mai sunt vizati Victor Ponta si Sebastian Ghita.

Potrivit informatiilor de identificare ale firmei aflate la ONRC, sediul firmei Media Fantasy Solution SRL se afla exact in aceeasi locatie cu cel al Federal Media Partner SRL. Si Media Fantasy Solution SRL, aflata sub urmarire penala, ca si Federal Media Partner SRL se ocupa tot de "activitati ale agentiilor de publicitate".

Ionut Alexandru Iordachescu s-a aflat pe lista procurorilor DNA intr-un dosar mai vechi al lui Sebastian Ghita, fiind considerat interpus al acestuia, si a avut conturile blocate.

Contracte cu una din cele mai mari firme de lobby din SUA

Informatiile despre Federal Media Partner SRL nu se opresc aici. In noiembrie 2014, jurnalista Sorina Matei scria pe blogul sau ca societatea lui Ionut Iordachescu a platit 300.000 de dolari pentru consultanta strategica catre Podesta Group, una din cele mai mari firme de lobby din SUA.

Podesta Group a fost fondata de catre John Podesta, consilier al lui Barack Obama, si de fratele acestuia, Tony Podesta. Conform contractului, consultanta strategica oferita de Podesta Group catre Federal Media Partner includea si activitati politice. Derularea lui s-a suprapus in Romania peste perioada anunturilor candidaturilor si campaniei pentru Presedintia Romaniei.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”