Sebastian Ghiță, la Comisia juridică a Camerei, cu două bibliorafturi de "dovezi"

Sebastian Ghiță, la Comisia juridică a Camerei, cu două bibliorafturi de "dovezi"

UPDATE ORA 11.39 Ședința Comisiei juridice a Camerei Deputaților în care urmează să se întocmească raport pe cererea DNA privind încuviințarea reținerii și arestării preventive a deputatului Sebastian Ghiță a început.

La ședință sunt prezenți 16 membri ai comisiei, precum și Sebastian Ghiță care a venit să își expună punctul de vedere cu privire la acuzațiile care i se aduc de către DNA.

Deputații din comisie urmează să întocmească două rapoarte, unul cu privire la cererea de încuviințare a reținerii și celălalt privind arestarea preventivă.

UPDATE ORA 11.27 Sebastian Ghiță, la Comisia juridică a Camerei, cu două bibliorafturi de "dovezi"

Deputatul Sebastian Ghiță a venit marți, la Palatul Parlamentului, cu două bibliorafturi pline cu documente, despre care acesta a spus că reprezintă "dovezile" cu care își va dovedi nevinovăția și pe care le-a adus Comisiei juridice a Camerei.

Ghiță a ajuns la Comisia juridică înainte să înceapă ședința în care deputații juriști urmează să întocmească raport pe cererea DNA privind încuviințarea reținerii și arestării sale preventive. El este însoțit de trei avocați.

Ședința Comisiei juridice urmează să înceapă la ora 11,30.
Sebastian Ghiță este acuzat de DNA de folosire în orice mod, direct sau indirect, de informații ce nu sunt destinate publicității, dare de mită, șantaj, cumpărare de influență și conducerea unui vehicul fără permis de conducere .

AGERPRES/(AS — autor: Dana Piciu, editori: Georgiana Tănăsescu, Andreea Rotaru, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”