Secretarul general al Capitalei, Tudor Toma, a demisionat

Secretarul general al Capitalei, Tudor Toma, a demisionat

Secretarul general al Municipiului București, Tudor Toma, și-a anunțat demisia din această funcție, joi, în cadrul ședinței Consiliului General al Municipiului București (CGMB).

El a menționat că nu candidează, dar nu a oferit alte explicații pentru decizia sa.

Anunțul a fost făcut imediat după ce CGMB a votat proiectul de hotărâre care vizează înființarea Corpului de control al primarului general al Capitalei, la nivel de direcție.

Alte prevederi ale proiectului de hotărâre: Serviciul Managementul Calității se transformă în Direcția Managementul Calității; Serviciul Suport Tehnico-Administrativ se transformă în Direcția Suport Tehnico-Administrativ; Serviciul Contracte din cadrul Direcției Generale Achiziții își modifică atribuțiile și va deveni Serviciul Concesionări; se înființează Serviciul Peisagistică Urbană ca structură distinctă în cadrul Direcției de Mediu.

De asemenea, conform proiectului, se aprobă numărul de posturi al aparatului de specialitate al Primarului General, care crește de la 1.018 la 1.093.

AGERPRES/(AS — autor: Irinela Vișan, editor: Florin Marin, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

5 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?