SECRETELE arhivei „Doi şi-un sfert”: Unii miniștri primeau dimineața la cafea pe sub ușă dosare cu faptele lor de corupție

SECRETELE arhivei „Doi şi-un sfert”: Unii miniștri primeau dimineața la cafea pe sub ușă dosare cu faptele lor de corupție

36.000 de copii au dispărut din arhiva serviciului secret al Ministerului de Interne! Pe care vrea să pună mâna, cu tupeu de infractor, Liviu Dragnea. De ce oare? Vă mai aduceți aminte că a fost două-trei zile ministru de Interne și a demisionat? Fiind felicitat apoi de Traian Băsescu. Tot despre arhivă se vorbea și atunci, în perioada când PDL și PSD făcuseră o prea ciudată coaliție de guvernare. Despre perioada aia, când PSD se predase lui Traian Băsescu pe filiera Ilie Sârbu, pesediștii nu prea vorbesc...

Marian Vanghelie a făcut recent dezvăluiri incendiare despre arhiva fostului  "Doi şi-un sfert".

Într-un interviu acordat uneia de la Antena 3, Cătălina Porumbel, Marian Vanghelie dezvăluie că unii miniștri primeau dimineața la cafea pe sub ușă dosare cu faptele lor de corupție.

''Au fost multe lucruri interesante, inclusiv documente care li s-au băgat pe sub uși unor miniștri dimineața, fără să la spună nimeni nimic, ca să citească puțin din viața lor personală... diverse trucuri din astea, a spus Marian Vanghelie.

În plus, Vanghelie afirmă că fostul ministru al internelor Ioan Rus a încercat să-i facă un dosar lui Liviu Dragnea pe baza informațiilor din arhiva fostului "Doi şi-un sfert".

Recent, Marian Vanghelie a afirmat că arhiva „Doi și un sfert” din MAI a fost compromisă în același fel ca Arhiva SIPA, în timpul mandatului lui Gabriel Oprea.

„Un număr de 36.000 de copii, în contextul în care din datele mele erau copiile făcute și evidențiate pe xeroxul respectiv pe care s-a tras la xerox(...). Ar trebui cei care sunt în măsură și care s-au bătut pentru„Doi și-un sfert” de-a lungul timpului, doar ca să omoare această instituție și să o folosească ca anexă a altor servicii, ar trebui să știe cine cine le-a tras”, a spus Vanghelie.

Fostul edil arată cu degetul spre Gabriel Oprea şi spune că acesta ar trebui să ştie cine este de vină pentru această situaţie. 

„Documentele astea se refereau la foarte mulți oameni politici(...). Domnul Gabi Oprea ar trebui să știe foarte bine. În sensul că a fost în perioada aia foarte scurtă ministru acolo, dacă vă aduceți aminte. Cam în perioada aia s-a întâmplat”, a mai spus Marian Vanghelie, la Antena 3.
 




Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”