Secretele seducției, învățate de la un fost spion KGB. Cum poți face orice bărbat să se îndrăgostească

Secretele seducției, învățate de la un fost spion KGB. Cum poți face orice bărbat să se îndrăgostească

După ce și-a petrecut ani de zile în armată, fiind instruită să devină un adevărat magnet pentru sexul opus, Aliia Roza este, în prezent, o adevărată expertă în ale seducției. Fostul spion KGB le împărtășește acum, femeilor din întreaga lume, tehnicile sale, în fața cărora niciun bărbat nu poate rezista.

Aliia Roza, fosta spioana KGB, expertă în arta seducției FOTO Instagram

Aliia Roza s-a născut în URSS și provine dintr-o familie formată din mai mulți generali de rang înalt. Era cumva de așteptat ca femeia, acum în vârstă de 36 de ani, să vrea să le calce pe urme semenilor săi. S-a înrolat pentru a deveni spion și s-a antrenat într-un program inspirat de KGB.

Aliia a fost instruită în tehnici manipulare, seducție, persuasiune și programare neuro-lingvistică. Ulterior, a luat parte la misiuni sub acoperire, pentru a face anumite ținte să îi cadă în plasă.

În prezent însă, scopul său este unul cu totul diferit. Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, mai mult ca niciodată, femeia supranumită „Vrabia Roșie”, după filmul și cartea cu același nume, se folosește de abilitățile dobândite pentru a ajuta femeile să își găsească dragostea.

Fosta spioană KGB predă arta seducției

Antrenoarea în ale seducției a devenit model și influencer pe rețelele sociale, unde a strâns 1,2 milioane de urmăritori. Spune că este recunoscătoare pentru toate experiențele sale atât bune, cât și rele.

Am fost învățată cum să seduc orice bărbat rapid și ușor, inclusiv criminali periculoși, într-o asemenea măsură încât să le pot controla luarea deciziilor. Tehnicile de seducție KGB nu sunt durabile pentru că sunt prea puternice: aceste cunoștințe pot ucide – dar le-am adaptat pe unele la viața de zi cu zi, astfel încât orice femeie să le poată folosi și să facă un bărbat să se îndrăgostească de ea.”, a povestit ea, potrivit DailyMail.

De-a lungul carierei sale, Aliia a locuit la Los Angeles, Monaco, Milano și Paris și a fost măritată de cinci ori. De asemenea, ea a avut posibilitatea de a decide ce fel de relație voia să dezvolte cu ținta sa: romantică până la o cerere căsătorie, prietenie sau de afaceri.

Cel mai rău lucru pe care îl poți face atunci când încerci să seduci pe cineva este să te concentrezi pe provocare, dependență sau obsesie. Nu recomand aceste tehnici pentru că pot face bărbatul să depindă prea mult de tine. Am folosit aceste tehnici extreme doar când am avut de-a face cu criminali, care au nevoie de o mână „fermă”. Pentru a seduce un bărbat „obișnuit”, începe prin a-i trezi interesul construind intrigi.”, spune Aliia Roza.

Aliia, a avut relații cu bărbați extrem de bogați și celebri. L-a cunoscut chiar pe regele Carol al III-lea, despre care spune că are un trecut tumultuos. Altă dată, în timpul unei misiuni de doborâre a unui cartel de droguri, fosta spioană recunoaște s-a îndrăgostit de ținta ei, baronul drogurilor, Vladimir. Când a fost aflată, el a ajutat-o să scape, dar a fost ucis mai târziu de „propriii săi frați”.

Intrigi...deloc obișnuite

Experta seducției ne reamintește faptul că bărbații sunt „vânători”. Așadar, dacă o femeie este prea disponibilă, ea nu va fi la fel de interesantă pentru el, iar el nu o va aprecia.

Fii muza lui, adaugă un pic de mister. În ultimii ani, bărbații au devenit, de asemenea, mai puțin încrezători în abordarea femeilor de teama cum vor fi percepuți.”, este de părere Aliia Roza.

A vorbit, de asemenea, despre „tehnica pistonului”, pe care ea a inventat-o, într-un mod spontan. Povestește că, la un moment dat, când se gândea la tehnica potrivită de abordare a zătrit un piston. Și-a încurajat o studentă să îl ia cu ea în club și să îl pună pe tejgheaua barului.

Nenumărați bărbați s-au apropiat de ea să o întrebe de ce a adus un piston într-un bar. Cei mai mulți bărbați au nevoie de ceva cu care să-și deschidă conversația, asta le oferă asta., dezvăluie femeia.

Altă dată, ea spune că a mers pe plajă cu o cheie mare, reglabilă. Mai mulți bărbați au devenit curioși, au început să glumească și astfel, să facă cunoștință.

Cele cinci sfaturi de seducție ale Aliiei Roza

1. Începe cu tine însuți. Iubește-te pe tine și lucrează la construirea iubirii de sine și a stimei de sine. Bărbații te vor trata așa cum te tratezi tu.

2. Bărbaților nu le pasă atât de mult aspectul, cât le pasă de personalitatea, carisma și sexualitatea ta. Nu apela la operații estetice (cu excepția cazului în care o faceți pentru tine) și nu urma diete pentru pentru altcineva.

3. Nu pierde timpul cu bărbați care nu se vor schimba niciodată. Studiază ținta și supune-o la teste. Dacă eșuează, nu te aștepta să se schimbe într-un an, este mai bine să-ți apreciezi timpul și energia și să mergi mai departe. De exemplu, dacă la început nu îți deschide ușile și nici nu-și oferă ajutorul și sprijinul atunci când treci prin momente grele, probabil că nici în viitor nu o va face.

4. Seduce-i și cercul interior. Dacă familia, prietenii și colegii lui nu te plac, cel mai probabil el nu va continua o relație cu tine.

5. Alege-ți ținta în funcție de interese și hobby-uri. Dacă vă plac iubitorii de sport, mergeți la jocurile sportive, dacă vă plac bărbații spirituali, mergeți la un centru de meditație, dacă vă plac bărbații orientați spre afaceri, mergeți la o conferință. A avea interese reciproce este un lucru care unește oamenii și poți construi o bază solidă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu