Sector 4: Un club închis și amenzi de peste 120.000 lei

Sector 4: Un club închis și amenzi de peste 120.000 lei

Direcția Generală de Poliție Locală Sector 4 a efectuat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, controale în cluburile și barurile din sector, fiind aplicate amenzi de peste 120.000 lei.

Potrivit unui comunicat de presă al Primăriei Sector 4 remis, duminică, AGERPRES, în urma controalelor un club a fost închis.

"Acțiune de amploare în noaptea de sâmbătă spre duminică în cluburile și barurile din Sectorul 4 al Municipiului București. Echipe ale Direcției Generale de Poliție Locală Sector 4, formate din inspectori ai Serviciului Control Comercial și agenți locali, au verificat cluburile care își desfășoară activitatea pe raza Sectorului 4. În urma deficiențelor constatate, oamenii legii au aplicat amenzi în cuantum de 126 de mii de lei. Cele mai mari amenzi au vizat comercializarea produselor cu termen expirat, lipsa afișării prețurilor, precum și consumul de produse din tutun în incinta localurilor. Mai mult, pe lângă amenzile aplicate, pentru un club s-a dispus măsura complementară de suspendare a activității ca urmare a neregulilor grave depistate", se arată în comunicat.

Acțiunile vor continua în perioada următoare, pentru ca siguranța celor care frecventează astfel de localuri să nu fie periclitată iar operatorii economici să respecte prevederile legale, relevă sursa citată.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...