Ședință pregătitoare de Guvern - luni, la ora 12,30, la Palatul Victoria

Ședință pregătitoare de Guvern - luni, la ora 12,30, la Palatul Victoria

O ședință pregătitoare de Guvern va avea loc, luni, la ora 12,30, la Palatul Victoria, au declarat pentru AGERPRES surse oficiale.

Secretarul general al Executivului, Victor Ponta, anunța, sâmbătă, că la începutul acestei săptămâni va avea loc o ședință pregătitoare de Guvern în vederea reglării părții de avizare a unor proiecte de acte normative care trebuie adoptate urgent în ședința de Guvern.

"Astăzi (sâmbătă — n.r.) am lucrat cu aparatul din subordinea Guvernului și mâine (duminică — n.r.) vom avea o listă clară a acelor acte normative care trebuie adoptate fără întârziere. E vorba aici de fonduri europene, de diverse acte ale Guvernului care nu pot fi întârziate până se lămurește situația politică în Parlament a Guvernului. Luni vom avea o ședință pregătitoare să vedem exact partea de avizare. Sunt miniștri care și-au delegat atribuțiile unor secretari de stat, sunt alți miniștri care nu și le-au delegat și ei personal vor face partea de avizare. Și tot ce este absolut urgent, repet, absolut urgent, și care nu suferă amânare, voi prezenta premierului (...), în așa fel încât indiferent de situația politică să nu pierdem bani pentru țară, să nu pierdem acțiuni care nu pot să aștepte", declara Ponta.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...