Ședință SECRETĂ în această noapte în TABĂRA Dragnea/Firea!

Ședință SECRETĂ în această noapte în TABĂRA Dragnea/Firea!

Ședință secretă în această noapte în tabăra Dragnea-Firea! Baronii au fost chemați să-i jure credință celei care va conduce de acum încolo, speră ei, partidul: Gabriela Firea. Pentru că Dragnea predă, oficial, frâiele puterii. La întâlnirea secretă nu va participa Marcel Ciolacu, ultimul plecat din tabăra Dragnea și mutat în tabăra lui Tudose. Este tensiune uriașă, spun sursele noastre. Iar Dragnea este ca o fiară rănită, are lacrimi în ochi mai tot timpul și invocă familia, și mai ales băiatul, la fiecare două minute. Însă, cu fiecare oră care trece, tot mai mulți rup rândurile și se aliniază în spatele lui Tudose.

Care, spun aceleași surse, nu va mai fi schimbat, așa cum s-a discutat noaptea trecută. Varianta cu picarea Bugetului pe 2018 în Parlament, care ar fi condus automat și la căderea Guvernului a fost abandonată. Pieleanu, prezent la discuții, le-a spus că garantează că oamenii îi vor bate cu pietre pe stradă dacă fac asta. Mai mult, Pieleanu le-a spus că s-ar putea să-și ia țeapă și să piardă definitiv partidul. Stănescu a sărit ca ars și a spus că e mai bine să mai aștepte. Să facă totul pas cu pas.

Însă ultimatumul venit de peste ocean, ca Dragnea să plece din fruntea partidului, ticăie...

Anunțul făcut de măscăriciul C.Ștefănescu duminică seara, cu mitingurile, este un căcat uriaș înghițit de acest slugoi. Baronii au venit de urgență în București pentru ce v-am spus noi.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 De citit...