Șeful celui mai mare sindicat din Poliție a fost REȚINUT de procurori

Șeful celui mai mare sindicat din Poliție a fost REȚINUT de procurori

Liderul sindical din Poliţie, Iulian Surugiu, a fost reţinut pentru 24 de ore. El e cercetat intr-un dosar cu prejudiciu de aproape două milioane de euro şi este acuzat de evaziune fiscală. Poliţiştii au scotocit 12 ore la domiciul său şi au ridicat mai multe probe incriminatorii, relatează RTV.

După mai bine de 9 ore de audieri în care a dat explicaţii anchetatorilor, Iulian Surugiu a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de evaziune fiscală. Anchetatorii susţin că acesta controlează din umbră mai multe societăţi: o firmă de construcţii, dar şi o firmă care se ocupă cu reciclarea materialelor feroase. 

Totodată s-au făcut şi percheziţii, joi, la domiciliul său, dar şi la sediul uneia dintre firmele sale, iar poliţiştii au ridicat mai multe documente care cel mai probabil vor fi folosite ca probe în dosar.

Iulian Surugiu a declarat, atât la sosirea la audieri cât şi la ieşirea de la acestea, că este nevinovat, că şi-a dat demisia, dar şi că a fost persecutat de un individ care l-a ameninţat cu moartea.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria