Șeful contrainformațiilor americane încătușează un șofer care a intrat cu mașina într-un restaurant

Poate doar în zona Washington ar putea fi văzut șeful contrainformațiilor americane încătușând un suspect după ce i-a întrerupt prânzul cu o mașină ce a intrat în restaurant și a fost cuprinsă de flăcări, notează agenția Reuters.

Sursa foto: dni.gov

Directorul Contrainformațiilor Naționale din Statele Unite William "Bill" Evanina mânca la Silver Diner în McLean, statul Virginia, miercuri, când un Hummer a intrat în clădire și a luat foc, a declarat un oficial din cadrul informațiilor americane, care a descris incidentul cu condiția anonimatului.
   
O înregistrare video postată pe YouTube îi arată pe Evanina, îmbrăcat în costum, și pe doi dintre comesenii săi trăgându-l afară din Hummer pe șofer.
   
Bărbatul cade și Evanina, un fost agent al Biroului Federal de Investigații, îl încătușează cu mâinile la spate, în timp ce se aud sirene și ies flăcări din mașină.
   
Oficialul din cadrul informațiilor a declarat joi că cei doi tovarăși ai lui Evanina erau un fost agent FBI și un fost ofițer CIA.
   
Un purtător de cuvânt al lui Evanina nu a avut niciun comentariu de făcut. Directorul FBI James Comey l-a chemat pe Evanina să-l felicite, a declarat o sursă familiară cu problema.
   
Poliția comitatului Fairfax a anunțat că patru persoane au fost rănite, inclusiv șoferul. Un purtător de cuvânt al poliției a declarat că bărbatul era în spital și împotriva sa nu a fost reținută nicio acuzație.
   
Un purtător de cuvânt de la Silver Diner a afirmat într-un comunicat că șoferul este un fost angajat. În McLean, locul incidentului, este cartierul general al Agenției Centrale de Informații (Central Intelligence Agency — CIA), amintește Reuters.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Adevărul despre ce se întâmplă în America?

2 Ambasadorul SUA la Bucureşti: SUA nu au un alt prieten mai bun decât România. Credeți în voi înșivă. Vom ajuta…

3 Megadosar de prostituție: Oameni de afaceri și polițiști, trimiși în judecată în cazul clubului unde se distra…

4 Firea, primul semnal că nu va mai candida! Va da vina pe problemele medicale

5 Surse / Firea a încercat un scenariu lacrimogen cu ambulanța pe motiv de dosar la DNA privind spitalul Gomoiu