Șeful contrainformațiilor americane încătușează un șofer care a intrat cu mașina într-un restaurant

Șeful contrainformațiilor americane încătușează un șofer care a intrat cu mașina într-un restaurant

Poate doar în zona Washington ar putea fi văzut șeful contrainformațiilor americane încătușând un suspect după ce i-a întrerupt prânzul cu o mașină ce a intrat în restaurant și a fost cuprinsă de flăcări, notează agenția Reuters.

Sursa foto: dni.gov

Directorul Contrainformațiilor Naționale din Statele Unite William "Bill" Evanina mânca la Silver Diner în McLean, statul Virginia, miercuri, când un Hummer a intrat în clădire și a luat foc, a declarat un oficial din cadrul informațiilor americane, care a descris incidentul cu condiția anonimatului.
   
O înregistrare video postată pe YouTube îi arată pe Evanina, îmbrăcat în costum, și pe doi dintre comesenii săi trăgându-l afară din Hummer pe șofer.
   
Bărbatul cade și Evanina, un fost agent al Biroului Federal de Investigații, îl încătușează cu mâinile la spate, în timp ce se aud sirene și ies flăcări din mașină.
   
Oficialul din cadrul informațiilor a declarat joi că cei doi tovarăși ai lui Evanina erau un fost agent FBI și un fost ofițer CIA.
   
Un purtător de cuvânt al lui Evanina nu a avut niciun comentariu de făcut. Directorul FBI James Comey l-a chemat pe Evanina să-l felicite, a declarat o sursă familiară cu problema.
   
Poliția comitatului Fairfax a anunțat că patru persoane au fost rănite, inclusiv șoferul. Un purtător de cuvânt al poliției a declarat că bărbatul era în spital și împotriva sa nu a fost reținută nicio acuzație.
   
Un purtător de cuvânt de la Silver Diner a afirmat într-un comunicat că șoferul este un fost angajat. În McLean, locul incidentului, este cartierul general al Agenției Centrale de Informații (Central Intelligence Agency — CIA), amintește Reuters.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Îl ascultă cineva sau sunt amețiți de aromele ciolanului? / Rareș Bogdan, avertismente în rafală pentru miniștri…

2 Răsturnare de situație! Ce spune menajera lui Alex Bodi despre bătăile pe care Bianca Drăgușanu le-a încasat

3 Trimis la dezalcoolizare? / Maior va fi ambasadorul României la Aman, în Iordania

4 Așa o fi?

5 ULTIMA ORĂ Ionuț Nasleu, fostul șef al Piețelor din Timișoara, a fost reținut pe aeroportul Otopeni