Şeful de personal al Casei Albe sugerează că în curând vor ieşi la lumină conexiunile familiei Biden cu România

Şeful de personal al Casei Albe sugerează că în curând vor ieşi la lumină conexiunile familiei Biden cu România

Interesele de afaceri din străinătate ale lui Hunter Biden, fiul lui Joe Biden - fost vicepreşedinte american şi actualul candidat al democraţilor la Casa Albă -, s-au extins la România, China şi Ucraina, iar opinia publică americană se poate aştepta să afle mai multe 'în zilele ce urmează', a lăsat să se înţeleagă şeful de personal al Casei Albe, Mark Meadows, prezent luni în emisiunea "The Evening Edit" a reţelei americane Fox Business Network, potrivit site-ului Fox News.

Cotidianul The Wall Street Journal este aşteptat să publice în această săptămână un articol cu privire la afacerile lui Hunter Biden, însă nu este clar dacă Meadows s-a referit la acesta.

'Mi se pare fascinant că o parte din banii care par să se scurgă spre familia Biden vin în linii mari din România, din Ucraina şi din China, exact cele trei ţări pentru care Joe Biden a fost trimis special (în calitate de vicepreşedinte)', i-a spus Meadows gazdei sale, Elizabeth MacDonald.

Potrivit lui Meadows, Joe Biden va avea 'de dat o mulţime de explicaţii'.

Fostul vicepreşedinte democrat a dezminţit în mod repetat că ar fi discutat cu fiul său Hunter despre interesele de afaceri ale acestuia în străinătate.

'Comparaţiile sunt foarte tulburătoare', a mai spus Meadows. 'Aşa încât nu e surprinzător ca ei (echipa de campanie a lui Biden) să spună ''Nu vom vorbi cu presa''', a adăugat şeful de personal al Casei Albe, citat de site-ul Fox News. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro