Șeful Jandarmeriei: Șoferul de pe duba jandarmeriei filmat pe linia de tramvai se va prezenta luni la sediul Brigăzii Rutiere

Șeful Jandarmeriei: Șoferul de pe duba jandarmeriei filmat pe linia de tramvai se va prezenta luni la sediul Brigăzii Rutiere

Comandantul Jandarmeriei Române, Sebastian Cucoș, a declarat că șoferul de pe autobuzul jandarmeriei filmat pe linia de tramvai se va prezenta luni la Direcția Rutieră pentru continuarea investigațiilor.

"Nu suntem fericiți de acest incident, fapt pentru care am instituit o comisie de anchetă. Măsurile pe care putem noi să le luăm sunt cele disciplinare, însă, din discuțiile pe care le-am avut cu colegii de la Poliție, colegul nostru se va prezenta luni la Direcția Rutieră, urmând să continue investigațiile", a spus, duminică, Sebastian Cucoș, la sediul Jandarmeriei Române.

El a precizat că șoferul Jandarmeriei nu mai conduce mașini ale MAI, însă are încă un permis de conducere.

"Ceea ce pot să vă asigur este că pe viitor vom limita pe cât posibil ca acești oameni să mai conducă mașinile noastre. La momentul de față acesta nu mai conduce o mașină MAI, dar deține în continuare permisul de conducere", a mai declarat Cucoș.

Imagini video au apărut pe o rețea de socializare cu un autocar albastru care circula cu viteză pe linia de tramvai 41 , depășind coloana de mașini din trafic, evitând la limită un accident rutier ce s-ar fi putut produce din impactul cu tramvaiul care circula din sens opus.

AGERPRES/(A — autor: Daniel Alexandru Florea, editor: Mihai Simionescu, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…