Șeful Jandarmeriei: Șoferul de pe duba jandarmeriei filmat pe linia de tramvai se va prezenta luni la sediul Brigăzii Rutiere

Șeful Jandarmeriei: Șoferul de pe duba jandarmeriei filmat pe linia de tramvai se va prezenta luni la sediul Brigăzii Rutiere

Comandantul Jandarmeriei Române, Sebastian Cucoș, a declarat că șoferul de pe autobuzul jandarmeriei filmat pe linia de tramvai se va prezenta luni la Direcția Rutieră pentru continuarea investigațiilor.

"Nu suntem fericiți de acest incident, fapt pentru care am instituit o comisie de anchetă. Măsurile pe care putem noi să le luăm sunt cele disciplinare, însă, din discuțiile pe care le-am avut cu colegii de la Poliție, colegul nostru se va prezenta luni la Direcția Rutieră, urmând să continue investigațiile", a spus, duminică, Sebastian Cucoș, la sediul Jandarmeriei Române.

El a precizat că șoferul Jandarmeriei nu mai conduce mașini ale MAI, însă are încă un permis de conducere.

"Ceea ce pot să vă asigur este că pe viitor vom limita pe cât posibil ca acești oameni să mai conducă mașinile noastre. La momentul de față acesta nu mai conduce o mașină MAI, dar deține în continuare permisul de conducere", a mai declarat Cucoș.

Imagini video au apărut pe o rețea de socializare cu un autocar albastru care circula cu viteză pe linia de tramvai 41, depășind coloana de mașini din trafic, evitând la limită un accident rutier ce s-ar fi putut produce din impactul cu tramvaiul care circula din sens opus.

AGERPRES/(A — autor: Daniel Alexandru Florea, editor: Mihai Simionescu, editor online: Irina Giurgiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cifrele ultimului sondaj de pe masa PSD. Se prefigurează o mare surpriză

2 FOTO Priviți, oameni buni! Ciolacu, Tudose și Romașcanu, în această seară, la Sărata Monteoru!

3 Un raport devastator despre manipulatorii folosiți de PSD pentru a-i deruta și ațâța pe români pe tema COVID-1…

4 VIDEO „Este o combinație de neomenie cu prostie rară” / CTP îl calcă-n picioare pe Orban după numirea fostului p…

5 De citit! Asta a lăsat PSD moștenire României!