Șeful PSD Suceava îi cere și el demisia lui Dragnea! ”Nu mai suport să fiu asociat cu tine și cu Codrin Ștefănescu”

Șeful PSD Suceava îi cere și el demisia lui Dragnea! ”Nu mai suport să fiu asociat cu tine și cu Codrin Ștefănescu”

Președintele Organizației Municipale Suceava a PSD, Dan Ioan Cușnir, i-a cerut luni demisia lui Liviu Dragnea, transmite Monitorul de Suceava (G4Media).

 
„Dragnea, ajutat de apropiații lui, a acaparat PSD și se comporta ca un tiran, dar uită că tiranii din istorie întotdeauna au terminat prost. Dragnea îi vânează pe toți cei care i se opun în partid, dar uită că, mai devreme sau mai târziu, vânătorul devine vânat! Liviu Dragnea, să știi că PSD-ul nu este al tău și al lui Codrin Ștefănescu. Și să mai știi că marea majoritate a milioanelor de PSD-iști a ajuns să te deteste, fie că sunt membri sau simpatizanți. Sunt convins că schimbarea trebuie să vină din interiorul partidului, mai puțin în conferințe de presă, dar nu mai suport să fiu asociat cu tine și cu Codrin Ștefănescu”, a spus liderul PSD Suceava după ce PSD a pierdut alegerile europarlamentare.

„Nu se mai poate continua pe acest drum care duce nicăieri, nici pentru PSD și nici pentru România. Loialitatea mea și a milioanelor de simpatizanți ai PSD au fost abuzate de către actuala conducere a PSD-ului. Votul de ieri este dovada cea mai clară privind prețul plătit! Cel mai mare și mai longeviv partid politic din România are de suferit din cauza asocierii cu Liviu Dragnea și apropiații lui. Această asociere cu Liviu Dragnea a devenit umilitoare pentru membrul PSD, roșu și decent”, a mai spus Dan Ioan Cușnir.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dovada măcelului din Ucraina / Ultimul a fost produs în 1961! / Da, Rusia chiar a scos de la „naftalină” depășitele tancuri sovietice T-62

2 Sunt „carne de tun”? / Soldații din „republicile populare” protestează contra comandanților ruși

3 ULTIMA ORĂ Prima evaluare independentă a pierderilor suferite de ruși în Ucraina!

4 Ucrainenii l-au ucis pe „comandantul Tik Tok”

5 VIDEO Noua realitate din Rusia...