Șeful Serviciului 112 din STS, trecut în rezervă

Șeful Serviciului 112 din STS, trecut în rezervă

Președintele Klaus Iohannis i-a trecut în rezervă pe șeful Serviciului 112 din STS, Dănuț Popescu, și pe șeful Direcției Generale Management Operațional din Ministerul Afacerilor Interne, Adrian Romanică. Potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale, șeful statului a semnat vineri decretele privind trecerea în rezervă a generalului de brigadă — cu o stea Dănuț Popescu din Serviciul de Telecomunicații Speciale, la 1 martie 2016, și a generalului de brigadă — cu o stea Adrian Romanică din Ministerul Afacerilor Interne, la 15 februarie.

De asemenea, președintele Iohannis a semnat decretul pentru eliberarea din funcția de judecător la Curtea de Apel Galați a lui Vasile Susanu — la data de 28 martie, ca urmare a respingerii cererii de acordare a avizului anual al Consiliului Superior al Magistraturii.

Șeful statului a semnat și alte decrete pentru eliberarea din funcție a mai multor magistrați ca urmare a pensionării acestora. Este vorba despre: Maria Cecilia Rimili, judecător la Tribunalul Bihor, Felician-Sergiu Cotea, judecător și președinte al Judecătoriei Câmpeni, Anișoara Neagoe, judecător la Judecătoria Vânju Mare, Ioan-Nicolae Jivan judecător și președintele Secției litigii de muncă și asigurări sociale a Curții de Apel Timișoara și Rodica Olaru, judecător la Curtea de Apel Timișoara.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Lovitură de manual! / Tanc rusesc lovit fatal chiar dacă-și activase sistemul de ascundere

2 ULTIMA ORĂ „Chiar o să-mi pun gâtul la bătaie” / Fostul șef MI6 susține că Putin va pierde puterea în foarte scurt timp

3 Dovada pierderilor imense suferite în Ucraina! Rusia scoate din depozite vechile T-62!

4 „Nu mai pot fi părtaș la această ticăloșie” / Demisie cu strigături la vârful diplomației Rusiei

5 VIDEO Șefa Russia Today: Cine studiază în Occident merge direct în iad / Dacă Rusia nu câștigă războiul se va termina rău pentru toată omenirea