Șeful Serviciului 112 din STS, trecut în rezervă

Președintele Klaus Iohannis i-a trecut în rezervă pe șeful Serviciului 112 din STS, Dănuț Popescu, și pe șeful Direcției Generale Management Operațional din Ministerul Afacerilor Interne, Adrian Romanică. Potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale, șeful statului a semnat vineri decretele privind trecerea în rezervă a generalului de brigadă — cu o stea Dănuț Popescu din Serviciul de Telecomunicații Speciale, la 1 martie 2016, și a generalului de brigadă — cu o stea Adrian Romanică din Ministerul Afacerilor Interne, la 15 februarie.

De asemenea, președintele Iohannis a semnat decretul pentru eliberarea din funcția de judecător la Curtea de Apel Galați a lui Vasile Susanu — la data de 28 martie, ca urmare a respingerii cererii de acordare a avizului anual al Consiliului Superior al Magistraturii.

Șeful statului a semnat și alte decrete pentru eliberarea din funcție a mai multor magistrați ca urmare a pensionării acestora. Este vorba despre: Maria Cecilia Rimili, judecător la Tribunalul Bihor, Felician-Sergiu Cotea, judecător și președinte al Judecătoriei Câmpeni, Anișoara Neagoe, judecător la Judecătoria Vânju Mare, Ioan-Nicolae Jivan judecător și președintele Secției litigii de muncă și asigurări sociale a Curții de Apel Timișoara și Rodica Olaru, judecător la Curtea de Apel Timișoara.

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Adevărul despre ce se întâmplă în China! Oameni buni, acolo este acum iadul!

2 Informație / Luni se declanșează operațiunea de curățare a României de PSD. Vin vremuri noi, oameni buni

3 Gata? Țiitoarea lui Dragnea a renunțat la inelul de logodnă și s-a vopsit blondă

4 Bătaie de joc! Asta ia spor de 3.000 lei pentru condiții grele de muncă!!! E angajată la Parlament și are un s…

5 VIDEO Cum construiesc chinezii un spital într-o săptămână. Imagini cu „pădurea” de excavatoare şi camioane mob…

recomandări

Te ia DNA: Chiru Cristian Florin

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Există un site care face review-uri la cei mai buni burgeri și arată delicios