Șeful Serviciului 112 din STS, trecut în rezervă

Președintele Klaus Iohannis i-a trecut în rezervă pe șeful Serviciului 112 din STS, Dănuț Popescu, și pe șeful Direcției Generale Management Operațional din Ministerul Afacerilor Interne, Adrian Romanică. Potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale, șeful statului a semnat vineri decretele privind trecerea în rezervă a generalului de brigadă — cu o stea Dănuț Popescu din Serviciul de Telecomunicații Speciale, la 1 martie 2016, și a generalului de brigadă — cu o stea Adrian Romanică din Ministerul Afacerilor Interne, la 15 februarie.

De asemenea, președintele Iohannis a semnat decretul pentru eliberarea din funcția de judecător la Curtea de Apel Galați a lui Vasile Susanu — la data de 28 martie, ca urmare a respingerii cererii de acordare a avizului anual al Consiliului Superior al Magistraturii.

Șeful statului a semnat și alte decrete pentru eliberarea din funcție a mai multor magistrați ca urmare a pensionării acestora. Este vorba despre: Maria Cecilia Rimili, judecător la Tribunalul Bihor, Felician-Sergiu Cotea, judecător și președinte al Judecătoriei Câmpeni, Anișoara Neagoe, judecător la Judecătoria Vânju Mare, Ioan-Nicolae Jivan judecător și președintele Secției litigii de muncă și asigurări sociale a Curții de Apel Timișoara și Rodica Olaru, judecător la Curtea de Apel Timișoara.

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / În PSD se vorbește despre iminenta punere sub acuzare a lui Dragnea, Carmen Dan și Dăncilă în Dosar…

2 ULTIMĂ ORĂ / Ministrul de interne îl va destitui pe Raed Arafat săptămâna viitoare

3 Hai, că se poate! Cîțu anunță înghețarea salariilor demnitarilor, concedieri din aparatul bugetar, interzicere…

4 Prostul politicii românești a rămas fără partid. Toți membrii celei mai mari organizații au demisionat scuipân…

5 Documentul dement prin care „Avocatul Poporului” atacă DNA la CCR! Renate Weber este pusă de Tăriceanu și Drag…

recomandări

Te ia DNA: Stoica Alexandru

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Avem apă pe Marte. Dar viață?