Șeful serviciului de informații din R. Moldova a cerut Parlamentului să-l demită. Pîrlog primise in decembrie un mandat de 5 ani

Șeful serviciului de informații din R. Moldova a cerut Parlamentului să-l demită. Pîrlog primise in decembrie un mandat de 5 ani

Vitalie Pirlog solicita Parlamentului initierea procedurilor privind demisia din functia de director al Serviciului de Informatii si Securitate. Cererea de demisie a fost depusa luni, la Parlament, scrie Unimedia.

"Optiunea de a ma retrage din functia de director al SIS si de a activa in continuare doar pe dimensiunea INTERPOL are la baza dorinta de a continua acele reforme importante la initierea carora am coparticipat in Comisia de Control al Fisierelor INTERPOL", se mentioneaza in cerere.

Vitalie Pirlog a fost numit de Parlament in functia de director al Serviciului de Informatii si Securitate, pentru o perioada de cinci ani, in decembrie 2017.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante