Șeful SRI Prahova, implicat într-un accident mortal: Ofițerul este cercetat penal, după ce ar fi condus sub influența alcoolului

Șeful SRI Prahova, implicat într-un accident mortal: Ofițerul este cercetat penal, după ce ar fi condus sub influența alcoolului


Șeful SRI Prahova a fost implicat într-un accident rutier, pe DN1, în localitatea Tâncăbești din județul Ilfov. Conform unor surse judiciare care au dezvăluit pentru Evz.ro, autoturismul condus de ofițerul SRI a lovit o femeie care traversa șoseaua.

 
În urma impactului, victima a decedat. După accidentul care a avut loc în jurul orei 22.00, a fost declanșată o anchetă,, aflată în curs, sub supravegherea unui procuror, sosit la fața locului.

Pe numele șefului SRI Prahova a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

"În această seară a avut loc un accident rutier soldat cu o victimă, în care a fost implicat un cadru SRI. În speță s-a deschis dosar penal, iar poliția și parchetul anchetează în acest moment cazul.", a spus purtătorul de cuvânt al SRI, Ovidiu Marincea, într-o declarație remisă ȘTIRIPESURSE.RO.

Potrivit acelorași surse Evz.ro, ofițerul SRI s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice, aparatul etilotest indicând 0,43 la mie în aerul respirat. Șeful secrviciului secret a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”