Şeful Statului Major al armatei algeriene a decedat în urma unui atac de cord (media)

Şeful Statului Major al armatei algeriene a decedat în urma unui atac de cord (media)

Şeful Statului Major al armatei algeriene, generalul Gaid Salah, a decedat în urma unui atac de cord la vârsta de 80 de ani, la domiciliul său, a anunţat luni agenţia de presă algeriană APS, relatează dpa.

Salah a fost considerat un instrument în demisia fostului preşedinte Abdelaziz Bouteflika , în aprilie, adăugând presiune asupra fostului lider algerian după protestele în masă din această ţară.

În lunile care au urmat, Salah a sfidat cererile protestatarilor de a demisiona şi a susţinut alegerile organizate la începutul acestei luni, care l-a adus la putere pe Abdelmadjid Tebboune .

Ales în primul tur pe 12 decembrie, Tebboune îi succede lui Abdelaziz Bouteflika, pe timpul căruia a fost premier şi care a fost constrâns să demisioneze în aprilie de o mişcare ("Hirak") populară inedită de contestare a regimului. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…