Semifinala „Românii au talent“. Cine vor fi primii cinci finaliști FOTO

Semifinala „Românii au talent“. Cine vor fi primii cinci finaliști FOTO

În această seară, vor da testul în fața publicului 12 dintre cei 24 de concurenți calificați în etapele live ale show-ului de la Pro TV.

Juriul și prezentatorii „Românii au talent“, pregătiți de semifinale FOTO Pro TV

În 14 ediții de preselecții, peste 300 de concurenți au urcat pe cea mai mare scenă a talentului pentru a demonstra ceea ce pot și pentru a primi acele „Da“-uri care au transformat visul în realitate. Pentru 24 dintre ei încep emoțiile etapelor live. În această seară, 12 dintre aceștia își vor da testul în fața celor de acasă, în prima semifinală live a sezonului.

Dintre cei 12, doar cinci se vor califica direct în marea finală de pe 12 mai. Primii cinci finaliști vor fi aleși dintre concurenții carea evoluează în această seară: Albert Gugulan (pianist), Amira Oloșutean (dansatoare), Andrei Gîrjob (iluzionist), Bad Salsa (dansatori), Bianca Avram (balerină), Florin Zgăvârdici (actor), Gabriel Mardale (cântăreț), Monique Family (dansatori), Oleg Spînu (cântăreț), Rareș Prisacariu (recitator), Sânziana Iani și Mihai Adrian (dansatori) și Teodora Vasilichi (cântăreață).

Acestora li se vor alătura alți cinci săptămâna viitoare, dar și un alt concurent care va primi wild card de la cei patru membri ai juriului la finalul celei de-a doua semifinale. Astfel, 11 curajoși vor da lupta pentru premiul cel mare de 120.000 de euro, în marea finală din 12 mai.

În această seară, de la 20.30, la Pro TV, românii își pot vota favoriții prin SMS și online pe romaniiautalent.protv.ro.

Un moment special va fi oferit de Darius Mabda, câștigătorul sezonului trecut, care anul acesta a reprezentat România la „America’s Got Talent: All Stars“ .

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…