SEMNE/M. Munteanu: Acum şapte-opt luni, m-a căutat un om politic, liberal, apropiat de K. Iohannis

SEMNE/M. Munteanu: Acum şapte-opt luni, m-a căutat un om politic, liberal, apropiat de K. Iohannis

Marian Munteanu mai face o „scăpare”! El a susținut luni seară că în urmă cu șapte-opt luni un senator liberal l-a contactat și au mers împreună la Cotroceni pentru o întrevedere cu președintele Klaus Iohannis.

"M-a căutat un om politic, apropiat de președinte, un senator de la PNL, o să aflați și numele lui, nu are importanță. Am discutat, că era deja cunoscut prin anumite intervenții în mass-media, despre niște proiecte și puncte de vedere ale mele cu privire la societatea civilă", a detaliat Munteanu.

"Presedintele Romaniei nu a propus, nu a sustinut si impus conducerii PNL aceasta candidatura, drept urmare nu este implicat in nici un fel in aceasta propunere. Decizia sustinerii lui Marian Munteanu apartine strict conducerii PNL in urma evaluarilor interne", a anuntat vineri Administratia Prezidentiala.

Aceste precizari vin dupa ce in presa au aparut speculatii ca presedintele Iohannis a girat propunerea facuta de liberali dupa retragerea lui Ludovic Orban, anchetat de DNA.

Tot vineri a aparut si un comentariu al lui Munteanu pe aceasta tema.

Acesta a declarat, intr-un interviu pentru Mediafax, ca Iohannis nu s-a delimitat de candidatura sa la Primaria Capitalei, pentru ca nici nu avea de ce, in conditiile in care nu au discutat niciodata pe aceasta tema. Munteanu sustine ca prin luarea de pozitie, Iohannis a vrut sa-i puna la punct "pe unii".



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”