Senator american: Coronavirusul a scăpat din „super laboratorul” chinezesc care se ocupă de „agenți patogeni mortali”

Potrivit guvernului chinez, noul coronavirus se răspândește din cauza liliecilor, șobolanilor și șerpilor. Dar senatorul republican Tom Cotton din Arkansas respinge cu vehemență acest lucru.

Într-o declarație recentă, Cotton a vorbit despre un nou studiu publicat în The Lancet care arată că 14 din primele 40 de persoane care au dezvoltat coronavirus în Wuhan nu au călcat niciodată în piața Juan Seafood Wholesale, unde s-a spus că a apărut virusul.

„După cum a spus un epidemiolog: „Acest virus a intrat pe piața fructelor de mare înainte de a ieși de pe piața de fructe de mare””, a declarat Cotton, subliniind faptul că China își schimbă brusc povestea acum, când se dezvăluie adevărul.

În timp ce nimeni nu poate spune cu siguranță absolută unde a apărut noul coronavirus, senatorul Cotton a subliniat că Wuhan „are singurul super laborator din China de nivel biosecuritate care lucrează cu cei mai mortali agenți patogeni din lume, inclusiv coronavirus”.

„Acest laborator este cunoscut sub numele de Institutul de Virologie Wuhan și se întâmplă să fie singurul laborator din China capabil să lucreze cu acest nivel mortal de patogen, ceea ce sugerează că noul coronavirus pare scăpat de el.”, a afirmat Cotton.

La începutul săptămânii, Cotton a solicitat public interzicerea tuturor călătoriilor către și dinspre China, „având în vedere cele mai recente evoluții și multe necunoscute despre acest virus”.

„Ar trebui să urmăm maxima lui Benjamin Franklin: O uncie de prevenție valorează un kilogram de leac”, a scris Cotton într-o scrisoare către administrația Trump.

Surse:

WashingtonExaminer

NaturalNews.com

TheEpochTimes.com

Senatorul republican Tom Cotton este absolvent de drept la Harvard și fost căpitan în armata americană.

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Adevărul despre ce se întâmplă în America?

2 Ambasadorul SUA la Bucureşti: SUA nu au un alt prieten mai bun decât România. Credeți în voi înșivă. Vom ajuta…

3 Surse / Firea a încercat un scenariu lacrimogen cu ambulanța pe motiv de dosar la DNA privind spitalul Gomoiu

4 Firea, primul semnal că nu va mai candida! Va da vina pe problemele medicale

5 Megadosar de prostituție: Oameni de afaceri și polițiști, trimiși în judecată în cazul clubului unde se distra…